Az Inno3D bemutatta legújabb iChill 9800GT kártyáját

2009. május 15.
1.9421
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Az nVidia egyik legnagyobb grafikus kártya partnerének számító InnoVISION Multimedia bejelentette, hogy újabb videokártyával bővítette ki a termékkínálatát.

Az Inno3D iChill 9800GT típusjelzéssel ellátott újdonság, az nVidia GeForce 9800 GT modelljére épül, de mint ahogy azt a gyártó iChill sorozatánál megszokhattuk, a videokártya alaposan megemelt órajelekkel büszkélkedhet. A gyorsítókártya hűtéséről, a dupla kártyahelyet elfoglaló FreezerX hűtőrendszer gondoskodik.

A gyártó által alkalmazott FreezerX két darab, közvetlenül a GPU-val érintkező hővezető csővel (Direct Heatpipe Touch), és egy nagy teljesítményű ventilátorral van felszerelve. Az Inno3D iChill 9800GT a 65nm-es, 112 stream processzort tartalmazó G92 grafikus feldolgozóval van felszerelve, aminek a sebességét 670MHz-re hangolták, az 512MB RAM-al feltöltött 256bit-es GDDR3 memóriarendszer pedig 2200MHz-es effektív teljesítményen üzemel. A grafikus kártya hátulján két DVI és egy HDTV kimenet lett elhelyezve, de a nyomtatott áramkörön megtalálható az elmaradhatatlan SLI csatolófelület is, így lehetőség van a többkártyás SLI konfiguráció kiépítésére. A kínálatban természetesen továbbra is megtalálható az nVidia népszerű PhysX, CUDA, valamint PureVideo HD technológiája. Az Inno3D iChill 9800GT várható megjelenési idejéről és áráról a gyártó egyelőre nem közölt információt.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja