Az Infinity Ward új community site-ot nyitott

2008. június 25.
1.8251
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A legutóbbi sikercímükkel, a Call Of Duty 4: Modern Warefare-rel elhíresült Infinity Ward nevű stúdió egy új community site-ot nyitott, ahol mostantól az eddigi legfőbb művűk és a jövőbeni project-jeik is "lakni" fognak, értesültünk Robert Bowling-tól, az Infinity Ward community manager-ének legfrissebb blog bejegyzéséből.

Az új felületen számos lehetőség várja az oda látogatókat. Betekintést nyerhetünk fejlesztői tartalmakba, blogokba, videókba és a Call Of Duty 4 fórumába is.

Akik korábban már regisztráltak a Charlieoscardelta.com-on, azoknak nem szükséges újból végig verekedni magukat a procedúrán, az Infinityward.com-on is használható lesz a user-ek régi account-ja. Bowling uraság hozzátette, hogy a látogatók "direkt linkeket" kapnak a stúdió mindennapjaiba, az elkövetkezendő project-eik részleteibe és ehhez hasonlók. A rajongók tehát mostantól egy megújult felületen adhatnak hangot és betűket a rajongásuknak.

Pletykaszinten megemlítenénk, hogy bizonyos források szerint az Infinity Ward jelenleg egy sci-fi produktumon gürizik, ezt sem megerősíteni, sem megcáfolni nem szándékoztak eddig a pillanatig. Sokan már egy, a távoli jövőben játszódó Call Of Duty epizódot vizuálnak. Elég mókás, csak nehogy bejöjjön a képlet. Lenne fejekhez kapás rendesen.

Infinity Ward Community Site
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja