Az iBuyPower bejelentette legújabb játék PC-jét

2009. április 18.
5.1591
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A komplett számítógép konfigurációkat forgalmazó iBuyPower a Newegg-el szövetkezve, bemutatta az iBuyPower Gamer Supreme 928i névre keresztelt legújabb asztali PC-t.

Ahogy azt a gyártó termékeitől megszokhattuk, az új rendszer is kifejezetten a játékos felhasználóknak lett összeállítva. A Gamer Supreme 928i-t egy előtelepített 64bit-es Microsoft Windows Vista Home Premium operációs rendszerrel, és a Microsoft Office 2007 kipróbálható verziójával szállítja a cég.

A rendszer alapját egy Intel X58 chipkészlettel ellátott alaplap alkotja, amibe az Intel 2,66GHz-es Core i7 920 központi feldolgozója lett beépítve. A DDR3 memóriarendszer 6GB 1333MHz-es RAM-ot tartalmaz. A képi megjelenítésért az nVidia 1GB videomemóriával felvértezett GeForce GTX 285 grafikus kártyája felel, míg az adatok tárolásáról egy 1TB-os SATA II merevlemez, és egy DVD +/-RW optikai meghajtó gondoskodik. A számítógép kínálatában megtalálható még egy integrált Gigabit LAN kártya, egy 7.1-es hangkártya, valamint az iBuyPower Deluxe billentyűzet és egér párosa. A felsorolt alkatrészek egy 800W-os tápegységgel felszerelt PSI Silver ARMORX számítógépházba lettek beépítve. Az új iBuyPower Gamer Supreme 928i már megrendelhető a Newegg honlapján 1299$-os áron.
1 hozzászólás

Raiden

16 éve, 3 hónapja és 17 napja

Hát a ház már nem tetszik annyira,szerintem túllihegték..kacsintó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja