Az EVGA bemutatta legújabb X58 Classified 4-Way SLI alaplapját

2009. szeptember 02.
2.2821
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A kiváló minőségű termékeiről ismert EVGA Corporation a napokban bejelentette, hogy újabb taggal bővítette ki az alaplapjai termékpalettáját.

A frissen beharangozott újdonság EVGA X58 Classified 4-Way SLI típusjelzéssel fog megjelenni a boltok polcain, és mint ahogy azt már a modellszámából is sejthetjük, az alaplap az Intel X58 + ICH10R chipkészlet páros köré épül, tehát az Intel csúcskategóriás Core i7 központi feldolgozók fogadására lett felkészítve, természetesen háromutas DDR3 rendszermemória támogatással társítva.

Az új EVGA X58 Classified 4-Way SLI a grafikus gyorsítóknak nem kevesebb, mint hét darab 16X-os PCI Express foglalatot kínál, így a cég legújabb EVGA GTX 285 Classified videokártyáinak alkalmazásával lehetőség van akár a négyutas nVidia SLI konfiguráció kiépítésére is. Az előbb említett hét darab 16X-os PCI Express-en kívül az alaplap nincs felszerelve más slotal. A rendszermemóriát hat darab DDR3-as aljzatba telepíthetjük, amik maximálisan 24GB RAM-ot tudnak kezelni, akár az 1600MHz-es frekvencián is. Az adattárolók részére egy PATA (UltraDMA 133), és kilenc SATA II port áll rendelkezésre, de az új alaplap kínálatából természetesen nem hiányzik a dupla Gigabit LAN vezérlő, és az integrált 7.1-es hangkártya sem. A hátlapi I/O panelen található egy PS/2 billentyűzet, egy 1394 FireWire, nyolc USB 2.0, egy eSATA, két RJ-45 LAN, valamint az audiorendszer csatlakozói. Az új EVGA X58 Classified 4-Way SLI várható megjelenési idejéről a gyártó egyelőre nem közölt információt, annyit mindenesetre elárultak, hogy 450$ körüli áron lehet majd hozzájutni.

Az EVGA bemutatta legújabb X58 Classified 4-Way SLI alaplapját - 2. kép

1 hozzászólás

richie8

11 éve, 7 hónapja és 12 napja

Waah de durva alaplap meglepett smiley Bár egy 32 gigás max RAM kapacitás elfért volna benne, és a 7 PCI-E slot már irreálisan soknak tűnik, az EVGA szerintem egy fullos lapot akart összehozni, hogy megmutassa, mit tud röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja