Az EVGA bejelentette új EVBot hardverét

2009. december 18.
1.9161
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Az nVidia kizárólagos grafikus gyorsító partnereként ismert EVGA a napokban bejelentette, hogy újabb taggal gazdagodott a termékpalettája.

A frissen beharangozott újdonság az eddig csak meg nem erősített híresztelésekből ismert EVGA EVBot névre keresztelt segédeszköz, ami elsősorban a túlhajtást kedvelő felhasználókat célozza meg. Az EVGA EVBot egy olyan hardver, ami lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy különféle szoftverek és illesztőprogramok telepítése nélkül, valós időben megemelje számítógépének teljesítményét.

Az újdonság kizárólag a gyártó termékeivel kompatibilis, azon belül is mindössze ötféle alaplappal (EVGA X58 Classified 4-Way, EVGA X58 Classified, EVGA P55 Classified, EVGA P55 FTW 200, EVGA P55 FTW), valamint a cég EVGA GTX 285 Classified típusjelzésű grafikus gyorsítójával. Az EVGA EVBot egyidejűleg egy alaplap és három darab gyorsítókártya hangolását képes elvégezni, és természetesen nem csak az órajelek emelését, hanem a különböző feszültségértékek finomhangolását is végre tudja hajtani. A túlhajtáson kívül még képes folyamatosan megjeleníteni a számítógép komponenseinek pillanatnyi állapotát is, mint például a központ feldolgozó hőmérséklete, feszültség értéke és frekvenciája, valamint a VREG aktuális hőmérséklete. Az új EVGA EVBot már megjelent a külföldi boltok polcain 99$ körüli áron, de a gyártó honlapján megtalálható 79$-os összegért is.
1 hozzászólás

richie8

11 éve, 6 hónapja és 11 napja

Jó kis ketyere, bár kicsit kár a kompatibilitásért.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Patrik94 profiljaManiac profiljaMonyo profilja