Az Epson bemutatta az új netbookját

2009. szeptember 03.
1.5461
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Elsősorban a kiváló minőségű nyomtatóiról ismert Epson a napokban bejelentette, hogy egy új fejlesztésű ultrahordozhatóval bővítette ki a termékkínálatát.

A frissen beharangozott netbook Epson Endeavor Na02mini-V típusjelzéssel fog megjelenni a boltok polcain, és mindössze 265 X 180 X 24,5-28mm-es méretekkel, valamint alig 1,02kg-os súllyal büszkélkedhet. Az újdonság egy 10,1 inches szélesvásznú kijelzővel van ellátva, ami az 1024 X 600-as (WSVGA) natív felbontást képes kezelni, a keretében pedig a már jól megszokott webkamera kapott helyet.

Az új Epson Endeavor Na02mini-V specifikációja a szokásosnak mondható, ugyanis az Intel 945GSE Express chipkészlet köré épül, és az Intel 1,66GHz-es Atom N280-as központi feldolgozójával van felvértezve, amit egy 1GB 533MHz-es RAM-al feltöltött DDR2 memóriarendszerrel társítottak. Az adatok tárolásáról egy 160GB-os hagyományos merevlemez, és egy opcionális külső DVD Super Multi optikai meghajtó gondoskodik. A netbook hálózati rendszerét egy 10/100-as LAN vezérlő, és egy 802.11b/g/n szabványú WiFi modul alkotja. A külső részen található egy 3 az 1-ben kártyaolvasó (SD, MMC, MS), egy D-Sub VGA, három USB 2.0, egy RJ-45 LAN, valamint az audiorendszer csatlakozói. A gépet egy előtelepített Microsoft Windows XP Home Edition operációs rendszerrel szállítja a cég. Az új Epson Endeavor Na02mini-V várhatóan november végén fog megjelenni az üzletek kínálatában, de az áráról a gyártó egyelőre még nem közölt információt.
1 hozzászólás

Tibit

15 éve, 10 hónapja

Attól, hogy jó minőségű nyomtatót gyárt az Epson, nem biztos, hogy a netbookok is olyan jók lesznek!nyelvnyújtó smiley Ahogy elnézem, egyre népszerűbbek ezek a kis gépek, már a cikkek sokasága miatt. De abba is hagyom, az okoskodásaim általában mindig zátonyra futnak. nyelvnyújtó smileynyelvnyújtó smileynyelvnyújtó smileykacsintó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profiljarDAVE profilja