Az Epson bejelentette új Endeavor Na03 Mini netbookját

2010. május 22.
1.6661
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Az Epson a napokban bejelentette, hogy egy új fejlesztésű netbookkal bővítette ki a termékkínálatát.

A frissen reflektorfénybe állított ultrahordozható Epson Endeavor Na03 Mini típusjelzéssel fog felbukkanni az üzletek kínálatában, és különlegessége, hogy már az Intel új Atom N470-es processzorával van tervezve. Az újdonság hordozhatóságára sem lehet panasz, ugyanis mindössze 265 X 180 X 24,5-28 milliméteres méretekkel büszkélkedhet, ami mellé alig 1,02 kilogrammos tömeg párosul.

A gép egy 10,1 inches szélesvásznú kijelzővel van felszerelve, ami az 1024 X 600-as natív felbontással rendelkezik, és a keretéből természetesen nem hiányzik a már alapfelszereltségnek tekinthető webkamera, valamint a mikrofon sem. Az Epson Endeavor Na03 Mini az Intel NM10 Express chipkészlet köré épül, és az Intel fent említett, 1,83GHz-es Atom N470-es központi feldolgozójával van felvértezve, ami mellé egy 1GB RAM-al feltöltött memóriarendszert társítottak a mérnökök. A képi megjelenítésért az integrált Intel Graphics Media Accelerator 3150-es grafikus chip felel, az adatok tárolásáról pedig egy 250GB-os hagyományos merevlemez, vagy egy 64GB-os szilárdtest-meghajtó (SSD) gondoskodik.

A noteszgép hálózati rendszerét egy 10/100-as Ethernet vezérlő, 802.11b/g/n szabványú WiFi modul, és egy opcionális Bluetooth adapter alkotja. A külső részen található egy 3 az 1-ben kártyaolvasó, egy D-Sub VGA, három darab USB 2.0, egy RJ-45 LAN, valamint az audiorendszer fejhallgató és mikrofon csatlakozója. A gépet egy előtelepített Microsoft Windows 7 Starter Edition operációs rendszerrel, és egy háromcellás vagy egy hatcellás akkumulátorral szállítja a cég, amik a hivatalos adatok szerint 4,1 és 8,4 óra folyamatos üzemidőt képesek biztosítani. Az új Epson Endeavor Na03 Mini pontos megjelenési idejéről a gyártó egyelőre sajnos nem közölt információt, annyit mindenesetre már tudni, hogy 431$ körüli áron lesz beszerezhető.
1 hozzászólás

richie8

11 éve, 7 hónapja és 2 napja

Tipikus netbook... lenne, ha nem lenne az a 64GB-os SSD támogatása mosolygó smiley Az Epson amúgy sem büszkélkedik a netbookgyártással, de most ő is beállt a sorba, grat érte mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
fighterlaci profiljaManiac profilja