Az Enermax bemutatta legújabb Staray számítógépházát

2009. július 23.
1.5191
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A kiváló minőségű számítógép kiegészítőiről ismert Enermax Technology a napokban bejelentette, hogy újabb taggal bővítette ki a számítógépházai termékpalettáját.

A frissen beharangozott újdonság midi torony kialakítással, és Enermax Staray (Staray ECA3170 gyári modellszám) típusjelzéssel fog megjelenni a boltok polcain. A teljesen fekete színben pompázó számítógépház 450 X 185 X 411mm-es méretekkel rendelkezik, a vázszerkezete pedig a megfelelő szilárdság érdekében különleges SECC acélból készült.

Az Enermax Staray természetesen kompatibilis az összes standard ATX, és microATX formátumú alaplappal. A számítógépház megfelelő hűtéséről egy elől elhelyezett LED megvilágítású 120mm-es ventilátor gondoskodik, de ha tovább szeretnénk fokozni a hűtési teljesítményt, akkor a Staray el van látva még egy 120mm-es hátsó részen, és két 140mm/120mm-es oldallapon kialakított ventilátorhellyel is, azonban a mérnökök a vízhűtés furatairól sem feledkeztek meg. Az adattárolók részére négy 5,25 inches, és hét darab 3,5 inches (ezek közül egy használható nyitott 3,5 inchesként is) tárolóhely áll rendelkezésre. A mai elvárásoknak megfelelően, az adattárolók és bővítőkártyák beszerelése természetesen nem igényel semmiféle szerszámot vagy segédeszközt. A számítógépház előlapján kialakított I/O panelen található két USB 2.0 csatlakozó, és az audiorendszer kivezetései. Az Enermax Staray már megtalálható a külföldi üzletek kínálatában 49,90 euró körüli áron.
nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profilja