Az első bizonyíték a fizetős Modern Warfare 2 multiplayer létezésére?

2010. július 19.
2.3601
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Ezer Ördög és Pokol! Úgy látszik, az Activision, élén a világ egyik legpénzéhesebb vezérével nem viccelt akkor, amikor megemlítette, hogy nem zárható ki a jövőben a Modern Warfare 2 fizetős többjátékos módjának bevezetése.

Amikor Bobby Kotick elhintette a fenti hírmorzsákat, sokan csak nevettünk, hiszen ezt a lépést már talán a végletekig lebutított közönség gyomra sem fogja bekajálni, azonban tévedtünk, a cég főnöke nem viccelt, legalábbis egy érdekes mozgókép tanúsága szerint semmiképpen sem.

Bár a videó nem hivatalos, egy átlagos játékos rögzítette, amikor szeretett volna csatlakozni a program multijához. Ezt azonban a rendszer nem engedélyezte neki, helyette felugrott egy ablak, ahol a Modern Warfare 2 Membership felirat mellett felkínálkozott a lehetőség, hogy néhány MS ponttal előfizessen a többjátékos mód használatára. A mozgókép rögzítője maga sem érti, hogyan fordulhatott elő ez az eset, mindenesetre amíg az illetékesek nem kommentálják a videót, addig csak kétkedve tekintsük meg az alábbi képsorokat, illetve a paradicsomokat azért készítsük elő, hiszen sose tudni, lehet éppen ma jelentik be a fizetős Modern Warfare 2 multiplayert. Kotick-tól kitelik...

Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.

nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljaWickedSick profilja