Az első ArmA 2: Operation Arrowhead trailer

2010. március 17.
2.7371
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Bohemia Interactive Studios háborús lövöldéje tavaly megvívta a saját csatáját is, méghozzá a Codemasters hasonló stílusú first person shootere ellen, ám a harcnak nem lett konkrét győztese, hiszen ki erre, ki arra esküdött, mindenesetre aki a nagyobb támogatottságot kereste, az egyértelműen az ArmA 2-re tette le a voksát.

A sorozatos javítások mellett ugyanis hamarosan még egy egész estés, dobozos kiegészítő is érkezni fog hozzá, amely az Operation Arrowhead névre hallgat majd, és jelenleg egy ismeretlen időpontban kíván a boltokba kerülni.

A mai napon azonban az expanzió megkapta első saját kis trailerét, amely a debütáló matériának is nevezhető, hiszen mozgás közben mutatja meg mindazt, amit majd valamikor a nyáron saját magunk is átélhetünk. A kiegészítő története három esztendővel játszódik majd a Chernarus-ban történtekhez képest, egy Takistan nevű országban, ahol újabb komoly konfliktusba keveredünk. Ha szeretnéd tudni, hogy milyen újdonságokra számíthatsz még az Operation Arrowhead bővítmény betöltése után, akkor nincs más dolgod, csak megtekinteni az alábbi, debütáló trailert:

Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.

3 hozzászólás

Lac

10 éve, 10 hónapja és 3 napja

Rubiks írta:
Valaki tud segitenii?? Kene az Arma 2 CDKEY!!!
Szokásos kombó: dobozba ragasztva, esetleg a kézikönyv hátulján megtalálod. Ha már megvetted, meg kell találnod. Mert ugye megvetted, nem pedig illegálisan szeretnél játszani úgy, hogy még a nevedet is adod hozzá?

válasz erre

Rubiks

10 éve, 10 hónapja és 3 napja

Valaki tud segitenii?? Kene az Arma 2 CDKEY!!!

válasz erre

Vendég

11 éve, 5 hónapja és 13 napja

vaganyak a jatekok

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

totyak profiljaWickedSick profiljarDAVE profiljadarkomen profiljaGargameth profilja