Az elmút tizenegy év egyik legnagyobb E3-ára készülődik a Sony

2009. április 17.
1.8421
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Ismét John Koller, ismét a brutális bejelentési hullám van terítéken.

A Sony Computer Entertainment America marketingese szerint a június elején rendezendő E3 lesz az elmúlt tizenegy esztendő egyik legtüzesebbje az elektronikai óriás játék részlege számára. Újfent csak a PlayStation Portable mindent vivő, eljövendő kínálatát tolta ki a frontra, persze a handheld mellett a PlayStation 3 sem marad ki a fókuszból. John Koller állítása szerint szoftverfronton történik majd a nagy bejelentések egy jelentős része.

Akkor ebből egyenesen következne, hogy hardverfronton is várhatók komolyabb újdonságok? Nem tudjuk biztosan, rengeteg szóbeszéd forgolódik a köztudatban, és mint az lenni szokott a meghatározó rendezvények előtt, ilyenkor alaposan feltorlódnak majd a spekulációk. Hallottunk már pletykákat egy újabb PlayStation Portable hardver revízióról, valamint megbízhatónak nevezett források egyenesen a következő generációjáról szivárogtatnak információkat. Ilyen többek között a dupla analóg kar és az elcsúsztatható érintőkijelző.

Marketing ide, marketing oda, John Koller és a mögötte álló csapat már nagyon nem bír magával, hiszen úton-útfélen a nagy PlayStation Portable feltámadásról küldik a szöveget, ezzel pedig igen nagy elvárásokat támasztanak magukkal szemben a játékosok részéről. Csalódni biztosan nem fogunk, minket is megfertőztek a beharangozó hadjárattal. A Destination PlayStation csemegéi visszahozták belénk az erős hitet, és még jó néhányotokba. Pár lehetséges játékbejelentést emlegettünk elméleti szinten, amelyeket már valamilyen módon alátámasztott innen-onnan csordogáló információ morzsa, halmaz.

Az eddig elhangzottak szerint nem újabb IP-ket készülnek leleplezni, hanem sikerrel futó franchise-ok folytatásait, mellékszálait készítgetik a műhelyekben a kis multimédiás konzolra. Szóba jöhet az ezer meg egy éve készülő Gran Turismo Mobile, a Grand Theft Auto újabb hordozható epizódja, valamint a Killzone Liberation 2 sem elvetendő gondolat. Óriási bánatunkra egy címet már biztosan nem látunk az E3-on és az pedig a Devil May Cry, amelyet a Capcom még az előtt befagyasztott, kukába hajított mielőtt egyetlen kép, videó, vagy konkrétum is kiszivárgott volna róla.

Az újabb feltüzelés tehát megvolt, a Sony az elmúlt tizenegy esztendő egyik legmeghatározóbb játék show-jára készül, tudtuk meg John Koller-től. Aki még ezek hallatán sem került elő-extázisba, az nem is megszállott játékos, ne is állítsa magáról. Ha bárkinek tippjei vannak arról, hogy milyen best seller címek folytatásait, mellékszálait ülteti át a Sony, vagy a népes third party gárda egy bizonyos gyülekezete, az írja meg nekünk lejjebb, a fórum blokkban. Ez afféle kívánságlista jelleget is ölthet.
3 hozzászólás

Vendég

16 éve, 2 hónapja és 25 napja

Jó van akkó nem veszek ps3-at !

válasz erre

Vendég

16 éve, 2 hónapja és 26 napja

Vendég írta:
Remélem Getaway 3 bejelentés lesz !
A Getaway 3-at már évekkel korábban bejelentették, majd tavaly ki is hajították a kukába az Eight Days-szel együtt. -FutuRetrO-

válasz erre

Vendég

16 éve, 2 hónapja és 26 napja

Remélem Getaway 3 bejelentés lesz !

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja