Az Electronic Arts San Diego Comic-Con felhozatala

2009. július 19.
1.6951
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Pár nap múlva, egészen pontosan július 22-én este rajtol a San Diego Comic-Con, amely egészen vasárnapig, azaz 26-ig várja a látogatókat.

A rendezvényen természetesen a videójátékok is megtalálhatóak lesznek, noha ez a 4 nap nem róluk fog szólni elsősorban. A nagy kiadók közül az Electronic Arts és a Capcom már korábban jelezte, hogy részt vesznek a banzájon, azt azonban eddig nem tudtuk pontosan, hogy mely címekkel a tarsolyukban érkeznek. Az amerikai kiadó végre közzétette a listáját, amely kellően impozánsra sikeredett.

Az EA két helyszínen is megtalálható lesz, egyrészt a show területén fogják kiállítani és mutogatni a Brütal Legend, Dante's Inferno, Dead Space Extraction, G.I. Joe: The Rise of Cobra, The Saboteur és Warhammer Online: Age of Reckoning játékaikat, másrészt az egyik közeli hotelben állítják fel az EA Gaming Lounge játszószobát, amely csütörtöktől vasárnapig várja a lelkes játékosokat. Itt Xbox 360-ak lesznek találhatóak, amelyeken minden betévedő személy szabadon kipróbálhatja a Dragon Age: Origins, a Left 4 Dead 2, a Battlefield: Bad Company 2 és a Battlefield 1943 produktumokat.

Ez azonban még nem minden, ugyanis az EA fejlesztői 4 előadást is fognak tartani a Comic-Con ideje alatt, minden nap egyet-egyet. A csütörtöki a Dante's Infernóról, a pénteki pedig a Dead Space Extractionről fog szólni. A hétvége első napján a The Saboteuré lesz a terep, majd végül, de nem utolsósorban, az Army of Two: The 40th Day kerül terítékre. Valószínűleg sok friss információ is el fog hangzani ezek során, ami miatt már lelkesen várjuk a San Diego Comic-Con kezdetét.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja