Az Electronic Arts levédette a Darkspore nevet

2010. május 08.
3.1881
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Az Electronic Arts számos remek játékkal kecsegteti a virtuális élvezetek iránt rajongó embereket, hiszen az év második felében csupa-csupa nagy nevet tervez piacra dobni.

Ha ehhez még hozzászámoljuk, hogy a kiadó az elmúlt 4 hónapban sem hagyta unatkozni a játékosokat (lásd például Mass Effect 2, Dante's Inferno, Battlefield: Bad Company 2), akkor talán nem túlzás kijelenteni, hogy 2010. könnyedén az Electronic Arts éve lehet. Ebben a nagy zsongásban már-már elfeledkeztünk a stúdió 2008-as újító szándékú alkotásáról, a Spore-ról, amelyről a legutóbbi híreink azok voltak, hogy készül a konzolos verzió, valamint a 2011-es pénzügyi esztendő végén (tehát 2011 januárja és márciusa között) érkezhet egy újabb alkotás a "szériába".

Amely elképzelhető, hogy Darkspore címmel fog a boltokba vándorolni, ugyanis szemfüles újságírók kiszúrták, hogy az EA a minap védette le pontosan ezt a nevet a megfelelő szervezetnél. Az USPTO (United States Patent and Trademark Office) weboldalán ráadásul három bejegyzés is felbukkant a Darkspore névhez kapcsolódóan, amelyek az "online computer games", a "handheld units for playing video games" és a "downloadable computer game software via a global computer network and wireless devices" kategóriákba lettek besorolva. Azaz, ha kiindulhatunk ezekből, valamint jól kombinálunk, akkor a Darkspore-nak lesz online része, megjelenik kézikonzolokra is és digitális úton is elérhető lesz. Várjuk a hivatalos bejelentést.

(A kép a Spore-ból van kiragadva.)
3 hozzászólás

Vendég

15 éve, 1 hónapja és 21 napja

Bocs ..... : DarkSpore

válasz erre

Vendég

15 éve, 1 hónapja és 21 napja

Hmmm .... Alig várom a DaekSpore -t !!!!! De nagyon télleg ...menő smiley

válasz erre

Vendég

15 éve, 1 hónapja és 25 napja

kaktusz

válasz erre
Darkspore
6.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja