Az egész PC-ipar csalódott a Vistában

2007. július 24.
1.6641
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hírblock profilja, adatai
Hírblock
A Windows története során nem érte még ilyen éles kritika a Microsoft-ot, mint amilyennel most az Acer illette a redmondi konszernt a nagy csalódást okozó új operációs rendszer miatt.

"Az egész PC-ipar csalódott a Vistában"- nyilatkozta Gianfranco Lanci, az Acer elnöke a Financial Times-nak adott interjújában, aki elmondta, hogy eddig még soha egyetlen egy új Windows-verzió megjelenése után sem tapasztalt a szakma ilyen gyenge forgalomnövekedést. A tajvani számítógépgyártó feje tehát a Microsoft-ot okolja amiatt, mert a vártnál sokkal lanyhább érdeklődést mutattak a vásárlók az új PC-k iránt az első félévben, és szerinte az értékesítési számadatok a második félévben sem fognak nagyon megugrani az előzőhöz képest.

"Nem gondolnám, hogy valaki a Vista miatt vásárolna magának egy új PC-t, ráadásul az operációs rendszer stabilitásával is gondok vannak, ami szintén egy óriási visszatartó erő a fogyasztók szemében"- sajnálkozott Lanci, aki az egész számítógépipar nevében fogalmazta meg kritikáját a Microsofttal szemben.

Az Acer bírálata minden valószínűség szerint mélyen érinti a redmondiakat, ugyanis esetükben nem egy tizedrangú cégről van szó, ugyanis a tajvani vállalat világviszonylatban a negyedik legnagyobb számítógépgyártó.
nincs még hozzászólás

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljamarco profiljaM.O.R.P.H. profiljatotyak profiljasony1515 profiljaXelosz profiljaWickedSick profiljagery1113 profilja