Az ECS piacra dobta új P55H-A Black alaplapját

2010. február 17.
1.4711
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A nagy hírű Elitegroup Computer Systems (ECS) a mai napon bejelentette, hogy piacra dobta a korábban már bemutatott, játékos felhasználókat célzó Black Series alaplapját.

A gyártó Black szériájának legfiatalabb tagja az üzletek kínálatában ECS P55H-A Black típusjelzéssel bukkant fel, és ahogy azt már a modellszáma is mutatja, az új alaplap az Intel P55 Express chipkészletére épül, vagyis az Intel legújabb, LGA1156 tokozású Core i5 és Core i7 központi feldolgozók fogadására van felkészítve.

A standard ATX formátumú ECS P55H-A Black a grafikus gyorsítók részére két darab 16X-os PCI Express 2.0 foglalattal van felvértezve, így kiépíthető akár a kétkártyás ATI CrossFireX konfiguráció is. A további bővítőkártyáknak egy 1X-es PCI Express, egy 4X-es PCI Express és két darab hagyományos PCI slot áll rendelkezésre, a rendszermemóriát pedig négy darab DDR3-as aljzatba lehet telepíteni, amik maximálisan 16GB RAM-ot képesek kezelni, akár a túlhajtott 2130MHz-es frekvencián is. A különféle meghajtóknak egy PATA (Ultra DMA 66/100/133) és hat darab SATA II port kínál csatlakozási lehetőséget. Az új alaplap felszereltségéből természetesen nem hiányzik a Gigabit Ethernet vezérlő és a 7.1-es HD audiorendszer sem.

A hátlapi I/O panelen található egy PS/2 billentyűzet és egy egér, egy RJ-45 LAN, nyolc USB 2.0, egy eSATA, egy optikai SPDIF, valamint az előbb említett hangkártya csatlakozói. Az új ECS P55H-A Black már felbukkant az indiai boltok polcain 157 euró körüli áron, de a szélesebb körű megjelenéséről egyelőre sajnos nincs információ.

Az ECS piacra dobta új P55H-A Black alaplapját - 2. kép

1 hozzászólás

richie8

6 éve, 2 hónapja és 1 napja

Ebben aztán minden féle fajta bővítőhely megtalálható... a floppy-n kívül, de az már eléggé idejétmúlt. 157 ojró még kicsit húzós érte, de lesz ez még így se

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljaTuhajohn profiljaWickedSick profiljaWarriorAutobot profiljaEAG1 profiljasony1515 profiljamarco profiljaretePceldaK profilja