Az ECS bejelentette legújabb P55H-A Black Series alaplapját

2009. augusztus 27.
1.4731
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A kiváló minőségű számítógép kiegészítőiről ismert Elite Computer Systems (ECS) a mai napon bejelentette, hogy újabb taggal bővítette ki az alaplapjai termékkínálatát.

A frissen beharangozott újdonság a gyártó játékos felhasználókat célzó Black Series sorozatába tartozik, és ECS P55H-A Black Series típusjelzéssel fog megjelenni a boltok polcain. Ahogy azt már a modellszámból is sejthetjük, az új alaplap az Intel P55-ös chipkészlet köré épül, tehát az Intel érkező LGA1156 tokozású Core i5 és Core i7 processzorok fogadására lett felkészítve.

Az új ECS P55H-A Black Series a grafikus kártyák részére két darab 16X-os PCI Express foglalattal van felszerelve, így lehetőség van akár a többkártyás ATI CrossFireX konfiguráció kiépítésére is. A további bővítőkártyáknak egy 1X-es PCI Express, egy 4X-es PCI Express, és két hagyományos PCI slot kínál helyet, a rendszermemóriát pedig négy darab DDR3-as aljzatba telepíthetjük, amik maximális kiépítésben 16GB RAM-ot tudnak kezelni, akár az 1333MHz-es frekvencián is. Az adattárolókat egy PATA, és hat darab SATA II portra lehet csatlakoztatni. Az új alaplap felszereltségében természetesen megtalálható a beépített Gigabit LAN vezérlő, és a 7.1-es Realtek audiorendszer is. A hátlapi I/O panelen található egy PS/2 billentyűzet és egy egér, egy RJ-45 LAN, nyolc USB 2.0, egy eSATA, egy optikai SPDIF, valamint az előbb említett hangkártya csatlakozói. A stabil működést és a biztonságos túlhajtást egy hatfázisú tápellátás garantálja. Az új ECS P55H-A Black Series várható megjelenési idejéről és áráról a gyártó egyelőre nem közölt információt.
1 hozzászólás

richie8

6 éve, 2 hónapja és 9 napja

Nemigen ismerem ezt az ECS márkát, de a fekete NYÁK-os kivitel igen tetszetős, és a 2 db. PCI-E slot is magára vonja a figyelmet, nem is említve a 1156-os socketet. Tetszetős darab.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljaTuhajohn profiljaWickedSick profiljaWarriorAutobot profiljaEAG1 profiljasony1515 profiljamarco profiljaretePceldaK profilja