Az EA Sports Active expanziója miatt késnek a Grand Slam Tennis nagy testvérei

2009. augusztus 05.
1.6791
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Az EA üzleti jelentésének magján túl vagyunk, viszont azt még mindenképp érdemes megemlíteni, hogy a Grand Slam Tennis nagy testvérei, azaz a PlayStation 3-as, valamint az Xbox 360-as konverziók egy nem konkretizált mértékű késést fognak elszenvedni, derült ki nemrég.

Ennek legfőbb okát abban nevezték meg az illetékesek, hogy az összes mozgatható erőforrásukat a Nintendo Wii exkluzív, EA Sports Active expanziójához irányították, annak befejezésén munkálkodnak nagy-nagy szorgalommal.

Valamit, valamiért alapon a bővítmény az ünnepi szezonra ugyan megérkezik, viszont ismeretlen mértékű késést szenvednek el a Grand Slam Tennis hádésített kivetülései. Az EA Sports Active franchise egyébként kiemelten fontos az amerikai mamutnak, hiszen közel kétmilliós felhasználói bázisra tett szert a friss fitness alkotás május közepétől június végéig. A Grand Slam Tennis átrajzolt megjelenési dátumáról később értekezünk, amint ezzel kapcsolatos információk is napvilágot látnak. Elviekben fel nem függesztették és továbbra is tervben van a megjelentetésük, állítja egy illetékes szóvivő. Addig is ott van nekünk a kiválóan sikerült Virtua Tennis 2009 a Sega-tól.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja