Az EA Montréal elfordulhat a Wii-től

2009. november 25.
1.6421
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Yoyo profilja, adatai
Yoyo
Hiába népszerű a vásárlók körében a Wii, egyes játékfejlesztők úgy gondolják, hogy nem feltétlenül éri meg játékokat készíteni rá, hiszen a nagyobb költségvetésű produktumok nem hoznak annyi jövedelmet a Nintendo gépén, mint amire számítani lehet.

Az EA Montréal ezért ha lassan is, de kezdi cserben hagyni a Wii-t, és inkább az Xbox 360, Playstation 3 és PC szentháromságra összpontosítja minden erejét. Nyilatkozatukban ugyan homályosan fogalmaznak, de ha a sorok között olvasunk, akkor egyértelmű, hogy a jövőben jobban elhanyagolják a japán gépet.

" A Wii-s felvevőpiac kiszámíthatatlanná vált az utóbbi időben. Majd megfigyeljük, mi történik a gép körül karácsonykor." - nyilatkozta egy lapnak Alain Tascan. " A Wii-vel voltak nagy sikereink a múltban, de mostanában egyre kevésbé éri meg játékot fejleszteni rá. A közeljövőben szeretnénk inkább a nagy költségvetésű játékainkkal foglalkozni, azokkal, amik a többi konzolon jól fogynak. Ez nem azt jelenti, hogy hátat fordítunk a Nintendo gépének, hanem azt, hogy az energiánkat olyan projektekbe akarjuk fektetni, amik igazi kihívást nyújtanak, és ennek megfelelően az elismerés is nagyobb a játékosok részéről."
2 hozzászólás

Bettyone

15 éve, 7 hónapja és 1 napja

Marduk írta:
Az Xbox meg a PS3 se olcsóbb mosolygó smiley
igen,ezt senki se mondta....nem is az a lényegröhögő smiley

válasz erre

Marduk

15 éve, 7 hónapja és 1 napja

Az Xbox meg a PS3 se olcsóbb mosolygó smiley

válasz erre
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljaGargameth profiljaBotyi profiljamarco profilja