Az EA hozza a G.I. Joe játékot

2009. február 11.
3.8331
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Az Electronic Arts örömmel jelenti, hogy nyakig ülnek a munkában, gőzerővel dolgoznak a nyáron érkező, G.I.

Joe: Rise Of The Cobra játékadaptációin. Gyermekkorunk kedvenc műanyagkatonái az ezüst vászonra látogatnak, ebből születik majd a megvideojátékosítás, ám a változatosság kedvéért nem egyszerű adaptációról lesz szó, a történet exkluzivitását az amerikai óriás garantálja. Más szóval, a cselekmény azon a ponton folytatódik majd, ahol a szintén nyáron érkező mozi véget ér.

A Hasbro és a Paramount Pictures új életet lehelnek a sok évre visszanyúló brandbe, ennek fényében egy újabb játékkollekció, valamint egy egész estés szuper mozit ülhetünk végig a filmszínházakban.

Hogy a játékszenvedélyben betegeskedőknek se hízzon pufira a bukszájuk, az Electronic Arts feldolgozza a történetet, illetve interaktív formában folytatja azt, és teszi ezt üzletpolitikájához híven, abszolút multiplatform megközelítésben.

A játékos mókában tizenkét, egymástól eltérő képességekkel és fegyverzettel ellátott katonával szállhatunk hadba, sőt, lehetőségünk lesz egy baráttal kooperálódni, teljes képernyőn, a la multi.

A G.I. Joe produktum PlayStation 2, PlayStation 3, PlayStation Portable, Xbox 360, Nintendo Wii, Nintendo DS és mobil platformokon lesz elérhető, tehát a letámadás újfent teljes pályás.

Az első látnivalókat a Hasbro, new york-i Toy Fair rendezvényén vizuálhatjuk meg, amelyet február 15.-e és 17.-e között fognak megrendezni. Amint a kezünkben vannak az első szemléltető anyagok, visszatérünk rá és hiánytalanul bemutatjuk Nektek. Vétel.
3 hozzászólás

norbertony

16 éve, 6 hónapja

Igazad van! Anno nekem is egy rohadt nagy gyűjteményem volt még gyerekként. A múltkor néztem egy aukciós oldalon egy G.I Joe gyűjtemény.t Elég szép összegért kelt el. Én hülye, ha most meglenne az a sok figura és jármű akkor most egy kicsit kövérebb lenne a bankszámlám röhögő smiley

válasz erre

FutuRetrO

16 éve, 6 hónapja

norbertony írta:
Nyakamat rá, hogy a játék egy Gears of War klón lesz. Vagy esetleg egy Army of Two?
Nagyon nem kizárt! röhögő smiley Igen sanszos, hogy valami hasonló kerekedjen belőle. röhögő smiley Filmes átiratok, tőlem távozzatok. röhögő smiley Bár az új játékkollekció érdekelne. röhögő smiley Az örök gyerek buta ábrándjai...

válasz erre

norbertony

16 éve, 6 hónapja

Nyakamat rá, hogy a játék egy Gears of War klón lesz. Vagy esetleg egy Army of Two?

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaKisember001 profilja