Az EA és a Marvel közös játékokat tervez

2004. február 09.
5.6021
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hírblock profilja, adatai
Hírblock
Az Electronic Arts (EA) számítógépes játékokat gyártó vállalat és a Marvel képregénykiadó szerződést írtak alá olyan játékok kifejlesztésére, amelyekben az EA által újonnan létrehozott karakterek harcolnának például a Pókemberrel, és más, képregényből ismert szuperhősökkel.
 

A világ legnagyobb számítógépes játékok készítésével foglalkozó független cégének képviselője elmondta, hogy a Marvel megkapta az új karakterek képregényekben való szerepeltetésének jogát, cserébe a Pókemberért, az X-Manekért és még vagy 100 egyéb szuperhősért.

Érdekesség, hogy a listán nem szerepelnek a népszerű Hulk és Punisher ("Büntető") karakterek. A Pókemberre és az X-Man karakterekre vonatkozóan egyébként a Marvelnek már érvényes szerződése van az Activisionnel, ám az EA szóvivője szerint ezt nem befolyásolja az új egyezség, mivel az csak harci játékokra vonatkozik.

A cég erősségei hagyományosan a mozisikereken alapuló és a sportjátékok, a képregényhősökre építő és egyéb harci játékok területén nem sok tapasztalattal bírnak, habár korábban már szereztek licencjogokat Superman és Batman játékok készítésére. Ami a Marvelt illeti, amelynek nyeresége nagyrészt képregényei filmjogainak értékesítéséből származik, eddig vegyes eredménnyel szerepelt a számítógépes játékok piacán; a Pókember sikere mellett az X-Men és a Hulk kevésbé voltak népszerűek. Az EA tapasztalatait ismerve azonban megvan rá az esély, hogy az új játékok megkedveltetik majd magukat a harci játékokat kedvelő felhasználókkal.

Kapcsolódó linkek:
Electronic Arts
Marvel Comics
3 hozzászólás

Vendég

12 éve, 1 hónapja és 4 napja

szuper ez az oldal

válasz erre

Vendég

12 éve, 1 hónapja és 4 napja

hat nem valami jok

válasz erre

Vendég

14 éve, 3 hónapja és 11 napja

nagyon klafA EZ A OLDAL

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Monyo profiljamarco profiljatotyak profilja