Az Atari hozza a Ghostbusters-t?

2008. október 30.
1.7171
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Az Activision Blizzard, a Vivendi-vel való fúziója után a 50 Cent: Blood On The Sand mellett, a Ghostbusters játék volt az, amelyet a kiadó kivetett magából, a kiadási jogairól lemondott.

50 Cent azóta már biztos helyen várja a 2009-es év eleji premiert, a THQ jóvoltából. De mi lesz a Ghostbusters-szel? A Variety értesülései szerint, a klasszikus filmadaptáció is a lehető legjobb kezekben van, az Atari lecsapott a kiadási jogaira, így az várhatóan, legkorábban jövő nyáron kerülhet közkézre, pontosan a brand 25. évfordulóján.

Úgy tűnik, hogy a Ghostbusters rajongók is megnyugodhatnak végre. Bár az Atari nem jelentett be megjelenési dátumot, sőt, hivatalosan a játék jogainak megszerzését sem, mi úgy tudjuk, jövő nyáron lesz esedékes az érkezése, a kiadó szerepét pedig ők fogják betölteni.

Ez utóbbi hivatalos forrásból származó reakcióra vár. Eddig a no comment volt a legbeszédesebb megnyilvánulásuk a történettel kapcsolatban.

Van itt viszont egy másik cím is, nevezetesen a Chronicles Of Riddick: Assault On Dark Athena, amely úgyszintén az Arari-nál lelt végleges kiadóra.

A Vin Disel főszereplésével készülő játék egy alaposan kibővített remake-je lesz, a korábban nagy sikert aratott, Chronicles Of Riddick: Escape From Butcher Bay-nek. Ez a játék hivatalosan 2009 tavaszára várható PlayStation 3, Xbox 360 és PC platformokra.

A Ghostbusters-ről szerzett információink nem hivatalosak, így jelenleg pletyka minőségében publikáltuk őket, remélve, hogy hamarosan megerősítésre kerülnek majd.
1 hozzászólás

marco

16 éve, 9 hónapja

Legyen is megbízható helyen ez a game, mert most már ÍRTANI AKAROM a nyáladzó, repkedő dögöket és persze a puffancs gumipalit.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja