Az Asus bemutatta új Rampage III Extreme alaplapját

2010. március 23.
1.7571
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Az Asus a napokban bejelentette, hogy újabb taggal gazdagodott az alaplapjainak termékpalettája.

A frissen beharangozott újdonság a gyártó játékos felhasználókat célzó Republic of Gamers szériájának legfiatalabb tagja, a boltok polcain pedig Asus Rampage III Extreme típusjelzéssel fog megjelenni. Az alaplap az Intel X58 + ICH10R chipkészlet páros köré épül, tehát az Intel LGA1366 tokozású Intel Core i7 és Intel Core i7 Extreme Edition központi feldolgozók fogadására van felkészítve.

Az új Asus Rampage III Extreme ATX kialakítással rendelkezik (305 X 269 milliméter), a gyorsítókártyák fogadásához pedig négy darab 16X-os PCI Express 2.0 foglalattal van felvértezve, így kiépíthető akár a többkártyás nVidia SLI vagy ATI CrossFireX grafikus konfiguráció is. A további bővítőkártyák részére egy 4X-es PCI Express és egy hagyományos PCI slot áll rendelkezésre, a rendszermemóriát pedig hat darab DDR3-as aljzatba lehet telepíteni, amik maximálisan 24GB RAM-ot képesek kezelni, akár a túlhajtott 2200MHz-es frekvencián is. A különféle meghajtóknak hét darab SATA II és két darab SATA 3.0 port kínál csatlakozási lehetőséget.

Az alaplap kínálatából természetesen nem hiányzik a Gigabit Ethernet vezérlő és a 7.1-es HD audiorendszer sem, de a felszereltséget tovább gazdagítja még a Bluetooth 2.1 + EDR adapter is. A hátlapi I/O panelen található egy PS/2, egy 1394a FireWire, hat darab USB 2.0, egy RJ-45 LAN, két darab legújabb generációs USB 3.0, egy optikai SPDIF, egy eSATA, egy RoG, valamint az előbb említett hangkártya csatlakozói. Az új Asus Rampage III Extreme várható megjelenési idejéről és áráról a gyártó egyelőre sajnos nem közölt részleteket.

Az Asus bemutatta új Rampage III Extreme alaplapját - 2. kép



Az Asus bemutatta új Rampage III Extreme alaplapját - 3. kép

1 hozzászólás

richie8

11 éve, 6 hónapja és 9 napja

Az egyik legdurvább lap az Asus kínálatában a maximus sorozat mellett.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
VaPe profiljaXTomiX0029 profilja