Az Asus bemutatta új Bravo220 Silent gyorsítóját

2010. április 14.
1.8781
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Az Asus a napokban bejelentette, hogy újabb taggal bővítette ki a grafikus gyorsítóinak termékpalettáját.
 

Az újonnan reflektorfénybe került videokártya az nVidia GeForce GT 220-as modelljére épül, az üzletek kínálatában pedig Asus Bravo220 Silent/DI/1GD2(LP) gyári típusjelzéssel fog felbukkanni. Az újdonság egy alacsony profilú nyomtatott áramkörrel lett tervezve, és a gyártó adatai szerint a standard GeForce GT 220-as változattal összehasonlítva, nem kevesebb, mint 21%-al kevesebb energiát fogyaszt.

Ahogy azt már a neve is sugallja, a gyorsító hűtéséről egy dupla kártyahelyet elfoglaló, passzív hűtőrendszer gondoskodik. Az Asus Bravo220 Silent grafikus feldolgozójának sebességét 525MHz-re, a 48 darab CUDA magét pedig 1360MHz-re hangolták be a mérnökök. A 128bit-es memóriarendszer 1024MB DDR2 VRAM-al van építve, ami a 800MHz-es effektív frekvencián üzemel. A különféle kijelzőknek a hátlapi panelen kialakított D-Sub VGA, DVI és HDMI kimenet kínál csatlakozási lehetőséget. A dobozban a gyártó mellékel még egy fényérzékelőt is, aminek segítségével a Splendid rendszer automatikusan képes hangolni a képernyő fényerejét és kontrasztját, a környezeti fényviszonyoknak megfelelően, de a kényelmes használatot biztosítja még a mellékelt távirányító is.

A videokártya természetesen rendelkezik teljes körű DirectX 10.1 és OpenGL 3.1 támogatással, de a felszereltségéből nem hiányzik a már jól ismert nVidia PhysX, CUDA, valamint PureVideo HD technológia sem. Az új Asus Bravo220 Silent/DI/1GD2(LP) várható megjelenési idejéről és áráról a gyártó egyelőre sajnos nem közölt részleteket.


Az Asus bemutatta új Bravo220 Silent gyorsítóját - 2. képAz Asus bemutatta új Bravo220 Silent gyorsítóját - 3. kép

1 hozzászólás

richie8

8 éve, 9 hónapja és 19 napja

Na erről a pakkról sem hallottam még, kár hogy pont a GT220-as mellé rakták Talán nem olyan kelendő a széria?

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

aszkorbin profiljaMarduk profiljaKisember001 profiljaM.O.R.P.H. profiljafbalintgy profiljaMonyo profilja