Az Asus bejelentette a hatmagos AMD processzorokra felkészített BIOS-frissítéseit

2010. március 28.
1.7071
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Az Advanced Micro Devices rendszerek tulajdonosainak jó hír lehet, hogy az Asus a napokban bejelentette, hogy több AM3 foglalatú alaplapját felkészítette az Advanced Micro Devices készülő, hatmagos AMD Phenom II X6 központi feldolgozóinak fogadására.

A gyártó bejelentése nem kevesebb, mint tizenkét alaplapját érinti, amik a legújabb BIOS frissítés segítségével már minden gond nélkül megbirkóznak az érkező hatmagos, Thuban kódnévvel ellátott X6-os processzorokkal is.

Az alaplapok között szerepel a gyártó Advanced Micro Devices és nVidia chipkészletekkel felvértezett teljes Asus M4-es szériája, valamint a játékos felhasználókat célzó Republic of Gamers (RoG) Crosshair III Formula modell is. Az M4-es sorozatú alaplapok felszereltségéből természetesen nem hiányzik az Asus legújabb Core Unlocker technológiája sem, aminek segítségével a felhasználó könnyedén újra aktiválhatja az Advanced Micro Devices központi feldolgozók gyárilag letiltott magjait.

A hírek szerint az Advanced Micro Devices hatmagos Phenom II processzorai várhatóan áprilisban fognak megérkezni, az újdonságok első képviselői pedig a 2,6GHz-es X6 1035T, a 2,8GHz-es X6 1055T, valamint a 3,2GHz-es X6 1090T Black Edition modellek lesznek. Az AMD Phenom II X6 chipeket támogató BIOS-ok már elérhetőek az Asus hivatalos honlapján.

Az Asus bejelentette a hatmagos AMD processzorokra felkészített BIOS-frissítéseit - 2. kép

1 hozzászólás

italianman

11 éve, 6 hónapja és 16 napja

;de jó lenne nekem egy olyan.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljaKisember001 profiljaGargameth profiljaBotyi profiljamarco profilja