Az Arctic Cooling bemutatta legújabb Freezer 7 Pro Rev.2 CPU hűtőjét

2009. augusztus 05.
2.7091
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A patinás hírnevű Arctic Cooling a mai napon bejelentette, hogy újabb hűtőrendszerrel bővítette ki a termékpalettáját.

A frissen beharangozott újdonság a központi feldolgozók hűtésére lett kifejlesztve, és Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 típusjelzéssel fog megjelenni a boltok polcain. Mint ahogy azt már az új hűtőrendszer nevéből is sejthetjük, a Freezer 7 Pro Rev.2 valójában nem egy új fejlesztés, hanem a gyártó korábbi Freezer 7 Pro modelljének az átdolgozott és továbbcsiszolt változata.

A Freezer 7 Pro Rev.2 az univerzális kialakításának köszönhetően egyaránt ideális választás lehet az Intel és az Advanced Micro Devices konfigurációkkal rendelkező felhasználók számára is, ugyanis a hűtőrendszer kompatibilis az Intel LGA775, az LGA1156, és az LGA1366, valamint az AMD AM2, az AM2+, az AM3, és a Socket 939 tokozású processzorokkal is, egészen a 130W-os fogyasztásig. Az Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 104 X 126,5 X 58mm-es méretekkel, valamint 520g-os súllyal rendelkezik. A központi feldolgozó felületével egy rézből készült hűtőalap érintkezik, amiből a felgyülemlett forróságot hat darab, szintén rézből készült hővezető cső szállítja el a 42 darab nagy felületű hűtőlamellához. A folyamatos légáramlásról egy ultra csendes 92mm-es ventilátor gondoskodik, ami a PWM vezérlésnek köszönhetően 900RPM és 2500RPM fordulatszám között képes üzemelni, eközben maximum 0,8 Sone zajszintet, valamint 45CFM (77m3/h) légáramlást produkál. A hűtőrendszert a gyártó ellátta az Arctic MX-2 hővezető pasztájával is, így a felhasználó akár azonnal hozzáfoghat a rendszer beépítésének. Az új Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 várhatóan az elkövetkező hetekben fog megjelenni az üzletek kínálatában 29$ körüli áron.
1 hozzászólás

richie8

11 éve, 6 hónapja és 21 napja

Nekem anno mikor volt, bevált minden téren. Nem hangos, és megfelelő hőn tartja a központi egységet. Ráadásul bármilyen socketre elérhető, bárkinek megfelelő választás, és nem is drága.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja