Az Apple bemutatta megújult MacBook noteszgépét

2010. május 19.
1.6001
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Az Apple a napokban hivatalosan is bejelentette, hogy megújult a nagy népszerűségnek örvendő Apple MacBook hordozható gépének konfigurációja.

A ráncfelvarrásnak köszönhetően a noteszgép borítása alatt már egy korszerűbb Intel központi feldolgozó található, a videorendszert pedig az nVidia grafikus gyorsítója alkotja. Az új Apple MacBook mobilitására sem lehet panasz, ugyanis mindössze 330,3 X 231,7 X 27,4 milliméteres méretekkel dicsekedhet, ami mellé alig 2,13 kilogrammos tömeg párosul.

A laptop egy 13,3 inches szélesvásznú kijelzővel van felszerelve, ami az 1280 X 800-as natív felbontással rendelkezik, a keretébe pedig az iSight webkamera került beépítésre egy mikrofon társaságában. Az Apple MacBook a fent említett Intel processzor 2,4GHz-es Core 2 Duo változatával van felvértezve, a DDR3-as memóriarendszere pedig alapesetben 2GB 1066MHz-es RAM-ot tartalmaz, de igény esetén akár 4GB-al is szállíthatják a gépet. A képi megjelenítésért az nVidia GeForce 320M diszkrét videokártyája felel, ami maximálisan 256MB osztott videomemóriával gazdálkodhat. Az adattárolók kínálatában hagyományos merevlemezek 250GB-os, 320GB-os és 500GB-os tárolókapacitással szerepelnek, de a konfigurációból természetesen nem hiányzik a DVD Super Multi optikai meghajtó sem.

A különféle hálózatok elérését egy Gigabit Ethernet vezérlő, egy AirPort Extreme WiFi (802.11n), és egy Bluetooth 2.1 + EDR (Enhanced Data Rate) adapter garantálja. A noteszgép külső részén található egy mini DisplayPort, két darab USB 2.0, egy RJ-45 LAN, valamint az audiorendszer csatlakozói. A megújult Apple MacBook már megrendelhető a gyártó honlapjáról 999$-os indulóáron.


Az Apple bemutatta megújult MacBook noteszgépét - 2. kép

nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
totyak profiljamarco profiljaKisember001 profilja