Az amerikai filmipar fájl-letöltő oldalakat perel

2006. február 26.
4.9961
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hírblock profilja, adatai
Hírblock
Alig pár nappal a népszerű Razorback 2 szerver leállítása után az Amerikai Filmipari Szövetség (MPAA) töretlenül folytatja hadjáratát a kalózkópiák terjesztői ellen.

Ezúttal az Isohunt.com, BTHub.com, Torrentbox.com portálok ellen nyújtott be keresetet a szövetség, akik az MPAA szerint több mint 140.000 fájl letöltését teszik lehetővé, többek között a Született Feleségek tévésorozatét is. Továbbá érintettek még az ügyben a TorrentSpy.com valamint a NiteShadow.com honlapok.

Ezek a védett tartalmak után kutatók legkeresettebb oldalai, illetve per fenyegeti még az NZB-Zone.com, BinNews.com és DVDRs.net híroldalakat is. A vád szerint ezen honlapok maguk ugyan nem terjesztenek a szerzői jog védelmét élvező anyagokat, azonban szemükre veti a Filmipari Szövetség, hogy katalógus szolgáltatásuknak köszönhetően látogatóikat elvezetik a kalózkópiákhoz, és ezáltal ösztönzik azokat az illegális rendszerek használatára. Az MPAA azt reméli, hogy az efféle oldalak ellen indított harcuk sikeres végkimenetele esetén csökkenni fog a zene-, és filmipar vesztesége azáltal, hogy a felhasználók egyre nehezebben találják majd meg a kalózmásolatokat.
5 hozzászólás

Vendég

12 éve, 6 hónapja és 3 napja

Hol töltöttétek le a jurassic park operation genesis teljes verzióját?

válasz erre

Vendég

12 éve, 8 hónapja és 9 napja

dejó

válasz erre

Vendég

13 éve, 9 hónapja és 1 napja

válasz erre

Vendég

14 éve, 1 hónapja és 7 napja

What\'s this?

válasz erre

Vendég

14 éve, 3 hónapja és 1 napja

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljamarco profilja