Az Alienware bejelentette új Aurora ALX PC-jét

2009. szeptember 26.
2.8341
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Az elsőrangú komplett konfigurációiról ismert Alienware a napokban bejelentette, hogy újabb taggal bővítette ki az asztali számítógépei termékpalettáját.

A frissen beharangozott újdonság Alienware Aurora ALX típusjelzéssel lett ellátva, és a gyártó többi termékéhez hasonlóan kifejezetten a játékos felhasználókat célozza meg. Az új PC az Intel X58-as chipkészlete köré épül, tehát az Intel Core i7 központi feldolgozók különböző változataival van építve, amik természetesen DDR3 rendszermemóriával vannak társítva.

Az Alienware Aurora ALX processzorkínálatában négyféle Intel Core i7 szerepel, amik közül a leggyengébbet a 2,66GHz-es Core i7 920, a legerősebbet pedig a túlhajtott 3,60GHz-es Core i7 975 képviseli. A központi egység hűtésérért az Alienware nagy teljesítményű vízhűtése felel, a DDR3-as memóriarendszer pedig alapesetben 6GB 1600MHz-es RAM-al van feltöltve. A videorendszert két darab, SLI rendszerbe kötött 1GB-os nVidia GeForce GTS 240 gyorsítókártya alkotja, de az opciók között szerepel a CrossFireX konfigurációba kapcsolt új ATI Radeon HD 5870 is. Az adatok tárolásáról egy 1TB-os merevlemez kapacitás (2 X 500GB RAID0), és egy DVD +/-RW optikai meghajtó gondoskodik. A felszereltségből természetesen nem hiányzik az integrált Gigabit Ethernet vezérlő, és a 7.1-es HD audiorendszer sem. A számítógépet egy előtelepített 64bit-es Microsoft Windows Vista Home Premium operációs rendszerrel (mellékelve egy ingyenes Windows 7 Home Premium upgrade is), valamint egy Alienware billentyűzet és egér párossal szállítja a cég. Az új Alienware Aurora ALX már megrendelhető a gyártó honlapjáról 2299$-os indulóáron.
1 hozzászólás

richie8

11 éve, 7 hónapja és 12 napja

Azért itt már megtalálható minden a felső kategóriából, az AlienWare most sem viccelt, maximális teljesítményre ment, ahogy azt elvártuk tőle. És sajnos az árcédulán sem spórolt.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja