Az A-Data bejelentette legújabb SX95 SSD tárolóit

2009. július 25.
1.6041
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A többi flash alapú tárolókra specializálódott gyártó után a kiváló minőségű termékeiről ismert A-Data Technology is bejelentette, hogy újabb szériával bővítette ki az XPG szilárdtest-meghatói (SSD) kínálatát.

A frissen beharangozott sorozat A-Data XPG SX95 típusjelzéssel, és négyféle tárolókapacitással kerül a boltok polcaira. Az új 2,5 inches SSD tárolók 100 X 70 X 9,5mm-es méretű alumínium tokozással, valamint 73g-os (+/-1g) súllyal rendelkeznek.

A széria valamennyi tagja egységesen egy standard SATA II csatolófelülettel van ellátva, és MLC (multi-level cell) NAND flash memória chipekből épülnek fel. Az új A-Data XPG SX95 meghajtók az új felépítésű vezérlő áramkörnek és a DRAM gyorsítótárnak köszönhetően kiemelkedő teljesítménnyel büszkélkedhetnek, ami a 32GB-os és a 64GB-os modell esetében 210MB/s-os olvasási és 140MB/s-os írási, a 128GB és 256GB tárolókapacitású változatoknál pedig 230MB/s-os olvasási, valamint 180MB/s-os írási sebességet jelent. A szilárdtest-meghajtók természetesen rendelkeznek ECC (Error Correction Code) támogatással, és a firmware-jük is frissíthető. Az SSD tárolók két év garanciával rendelkeznek, és a gyártó elmondása szerint egymillió óra MTBF (üzemidő meghibásodás előtt) jellemzi őket. Az új A-Data XPG SX95 széria várható megjelenési idejéről és áráról a cég egyelőre nem közölt információt.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja