Az Activision szerint idejétmúlttá válhat a World of Warcraft

2010. március 05.
2.9301
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az Activision immáron másodszor követi el ugyanazt a hibát ebben az esztendőben, avagy bírálja, sőt, mondhatni lehúzza saját alkotásait.

Kezdetnek ott voltak a Pókemberes játékok, amelyek a cég szerint kivétel nélkül rosszak voltak, most pedig a világ legnagyobb MMO-jának is sikerült beszólniuk - az Activision-Blizzard egyesülés óta ugyebár már az is saját tulajdonnak tekinthető -, a cég szerint ugyanis a World of Warcraft hamarosan, pontosabban néhány éven belül elavulttá válhat. Vajon mennyit kellett gondolkodniuk ezen?

A K-10 riportjában olvasható nyilatkozatból kiderül, hogy az Activision szerint a jövő már nem az MMO játékoké, hanem például az iPhone-ra, mobilokra, vagy a közösségi oldalakra készülő casual programoké, amelyekben sokkal több pénzt látnak, mint a masszívan többjátékos alkotásokban. Mivel a World of Warcraft elég régóta létezik a köztudatban, sikere pedig töretlen, így a "semmi nem tart örökké" elvet követve nem nehéz megállapítani, hogy valamikor a közeli jövőben hanyatlásnak indul a népszerűsége. Nem szabad elfeledkeznünk azonban olyan "apróságokról", miszerint idén érkezik egy újabb World of Warcraft kiegészítő, a játék felhasználói bázisa - stagnálása ellenére - még mindig 11-12 millió körül van, illetve az MMO játékok korát éljük. Ezek a tények pedig jelenleg rácáfolnak az Activision nyilatkozatára, persze pro és kontra nézve a dolgokat, lehet benne igazság is. Az idő mindent eldönt, így ezt is. Várjuk a fejleményeket!
3 hozzászólás

richie8

11 éve, 6 hónapja és 9 napja

És milyen igaza van, igaz kellett azóta 1-2 év hogy a felhasználók is ráunjanak úgymond, most meg szaladgálnak a blizzard-nál, hogy vajon hogyan tartsák meg a játékosaikat.

válasz erre

Shade

15 éve, 3 hónapja és 13 napja

Szerintem is az. Nekem már amikor kijöt már akkor idejét mult volt szerintem.

válasz erre

Hori a (hun)

15 éve, 3 hónapja és 13 napja

Nálam eddig sem volt nagy sikere...

válasz erre
World of Warcraft
3.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljamarco profilja