Az Activision is rossznak gondolja Pókemberes játékait

2010. január 21.
4.5641
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Olyannal már többször is találkoztunk a múltban, hogy egy meglehetősen rosszul sikerült alkotást vagy éppen sorozatot a kiadó, esetenként maguk a fejlesztők szépíteni próbálnak, ilyen és olyan problémákra hivatkozva, azonban ennek ellenkezőjét, tehát, hogy egy kiadó ócsárolja a saját maga által kiadott programot, olyan eshetőséggel eddig még nem nagyon futottunk össze.

Az Activision-nek hála azonban ezt is megértük, a csapat igazgatója szerint ugyanis az eddig kiadott összes Pókemberes játékukkal rossz lóra tettek.

Hogy pontosak legyünk, az úr (Bobby Kotick) a "sucked" kifejezést használta, de ennek lefordítását inkább rátok bíznánk, igen csúnya szó, ezzel is minősítve és hangsúlyozva kijelentése súlyát. Kotick állítása szerint sem a játékosok, sem a kritikusok nem szerették Pókemberes játékaikat - az utóbbi öt év termését -, hiszen azon túl, hogy hálót lövöldöztünk bennük, másról nem is szóltak. Ebből az álláspontból kiindulva az Activision feltehetően nem fog a jövőben újabb Spider-Man címen munkálkodni, még az előzetes pletykák ellenére sem.
4 hozzászólás

Hori a (hun)

12 éve, 8 hónapja és 11 napja

Én csak azokat jáccottam amiket leírtam, és bejöttek, de a többi részével nem nyomtam, lehet h azok télleg ratyimatyik.

válasz erre

Shade

12 éve, 8 hónapja és 11 napja

Én egyet értek. Mindegyik egy nagy z@r' target='_blank' rel='nofollow'>sz@r volt. Nemis hiszem el, hogy nemlehet normálisan megcsinálni.

válasz erre

Yoyo

12 éve, 8 hónapja és 12 napja

Pedig a Spiderman 2-t nagyon szerettem.. a többi már közel se volt annyira jó.

válasz erre

Hori a (hun)

12 éve, 8 hónapja és 12 napja

Én csak a Friend or Foe-t és a 3. részét játszottam, és nem volt annyira rossz... Sztem nem rossz a játék, csak a 3.-ban már nekem túl sok volt a logika és elakadtam...

válasz erre

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja