Az Activision fókuszában idén a Nintendo Wii állhat

2009. március 11.
1.6741
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Az Activision Blizzard fejes, Bobby Kotick azt ígérte, a világ legnagyobb kiadója, azaz szerénységük, idén jóval komolyabban fogja támogatni a Nintendo Wii-t, mint korábban.

Állítása szerint eddig csak egy másodlagos platformként tekintettek a hardverre, de minden bizonnyal meglágyult a szívük és álláspont változtatásra késztette őket a masina elsöprő, globális sikere. Az idei esztendőre még több eredeti címet ígérnek a kiotói masinára.

A válság ellenére tehát belehúznak az Activision Blizzard-nál, és szorgalmazni fogják a Nintendo Wii specifikus játékok fejlesztését, megjelentetését. A jelenlegi konzolgenerációban a Wii vezet az eladott hardver mennyiségek tekintetében és bizony az egyedi szoftverek sem fogynak rosszul, lásd Wii Fit, Wii Sports, Wii Play, Mario & Sonic At The Olympic Games és társaik.

Az Electronic Arts tegnap nyert BAFTA díjat a Boom Blox-szal, a Take-Two leszállított több mint négy millió Carnival Games-t és a sor folytatható lenne napestig. A platformot a jóval gyengébb teljesítménye ellenére igenis komolyan kell venni, erre rájött a világ első számú kiadója is, ezért idén nagyobb vállszélességgel állnak maja a sikerkonzol mögött, remélhetőleg valóban csupa kiváló, specializált produktummal.
nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Neurotic profiljaMarduk profiljagery1113 profilja