Az Activision Blizzard gőzerővel támogatja az Infinity Ward-ot

2010. június 28.
1.7941
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
Az Activision alelnöke, Dave Stohl azt nyilatkozta az angol nyelvű vg247 videojáték magazinnak adott interjújában, hogy bizakodó az Infinity Ward jövőjével kapcsolatban.

A Call of Duty: Modern Warfare játéksorozat készítői minden támogatást megkapnak a neves kiadótól és Stohl állítása szerint a közeljövőben számos nagyszerű, új franchise megjelenése várható tőlük. A férfi egy új fejlesztőstúdió építését ecsetelte a közleményében, amelyben új márkákat népszerűsíthetnének az Infinity Ward munkatársai.

Az alelnök szerint az Infinity Ward egy olyan "kultúra", amely új elképzeléseket és célokat tűz ki maga elé, hogy aztán tűzön-vízen át megvalósítsa azokat. "Számos olyan ember dolgozik az Infinity Ward-nál, akinek a szenvedélye a munkája. Segítünk a stúdió újjáépítésében, minden támogatást megkap tőlünk ez a cég. Az új alkalmazottak számára magasra helyezzük a mércét, mert csak becsületes és derék munkával lehet elérni a céljainkat" -nyilatkozta Dave Stohl. Az Infinity Ward jelenleg egy új Call of Duty szoftveren dolgozik, mialatt a Sledgehammer Games csapata is egy új Call of Duty lövöldét fejleszt.
2 hozzászólás

DNS

14 éve, 11 hónapja és 10 napja

Ha Stohl azt mondja, akkor biztos úgy lesz...

Hacsak nem szól közbe az X-faktornyelvnyújtó smiley

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

14 éve, 11 hónapja és 10 napja

[Tiltott felhasználó!]

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja