Az Activision Blizzard elnöki székébe készül a Vivendi vezérigazgatója

2009. május 05.
1.5811
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Vivendi a mai napon jelentette, hogy vezérigazgatójuk, Jean-Bernard Levy huppan az Activision Blizzard elnöki székébe, miután a jelenlegi nagyvezér, Rene Penisson idén visszavonul.

Az Activision és a Vivendi még tavaly júliusban kötötték meg frigyüket, ekkor vették fel az új nevet is, az Activision Blizzard-ot. A fúziónak köszönhetően több, korábban beütemezett játékot is elvetettek, amelyek nagy része közben szerencsésen új kiadóra talált.

Köztük volt a 50 Cent: Blood On The Sand és az Electronic Arts égisze alá kerülő, Brütal Legends is. A Vivendi jelenlegi vezérigazgatója, Jean-Bernard Levy lép egyet előre és beleül az Activision Blizzard elnöki székébe, felváltva ezzel az aktuális személyt a poszton, Rene Penisson-t. Az egyesülés vezérigazgatója továbbra is Robert Kottick marad, ezen a poszton nem történik változás.

Penisson immáron hatvanhét esztendős és 2002 óta szolgál a Vivendi-nél. Penisson vezető szerepet töltött be a Vivendi Human Resources ágazatánál is, ezen a poszton pedig Stephane Roussel fogja őt váltani, aki szintén a cég Human Resources részlegén dolgozik, mint vezető, csak éppen a Vivendi telekommunikációs szárnyánál vezényelte eddig a dolgok menetét.
nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt