Az Activision bezárja az Underground Development stúdióját

2008. április 21.
2.2441
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Az Activision megerősítette a korábban szárnyra kapott pletykákat, melyek szerint egy fejlesztő stúdióját kilövi sorból.
Advertisement

Az Underground Development stúdióra esett a választásuk, akik 2002-ben alakultak, akkor még Z-Axis néven menetelve előre, majd idén februárban felvették az aktuális nevüket, amelyen jelenleg is szólítjuk őket. Munkásságuk alatt két ismertebb cím, sorozat is napvilágot látott. A Dave Mirra Freestyle BMX és az Aggressive Inline az ő műhelyükből került a konzoljainkba.

Legutóbbi munkájuk a PlayStation 3 platformján zajlott, ők hozták tető alá a sokak által várt Enemy Territory: Quake Wars-ot is (az Xbox 360-as verziót a Nerve Software kalapálta), mely május 30.-án kerül a boltok polcaira és ezzel vége is az Underground Development közel hat éves pályafutásának. A stúdióban kevesebb mint 45 ember dolgozott, így talán nem okoz majd különösebb problémát a dolgozók más, belsős stúdiókban való elosztása, további foglalkoztatása, tudtuk meg a kiadó szóvivőjétől.

A Foster City-ben állomásozó csapat vélhetően május végéig még tartja a frontot, majd ezt követően lakat kerül a stúdióra. Bízunk benne, hogy sikerül megtartani valamilyen módon az eddigi alkalmazottakat és nem kerülnek utcára. Az elmúlt néhány hétben láthattuk ismét erőteljesen, hogy nem életbiztosítás egy jól menő cég égisze alatt sem dolgozgatni manapság. A legjobbakat kívánjuk a srácoknak, ügyesek legyetek!
Advertisement
nincs még hozzászólás

Advertisement
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

M.O.R.P.H. profilja