Az Activision a Nintendo Wii-re fókuszál

2008. július 10.
1.9651
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Ha nem is teljes mértékben persze, de az amerikai óriás kiadó figyelmét is felkeltette a japán "csodahardver", amelynek következményeképp egy új Label-t hoznak létre.

Az új Label, a Wee 1st neve alatt kizárólag Nintendo Wii-re fejlesztett játékok fognak érkezni, ezzel tovább gazdagítva az eddig sem szegényes kínálatot. Még több casual játék várható tehát, melynek köszönhetően további rajongókkal is gazdagodhat a masina világszerte.

Feltehetjük a kérdést, hogy mit látnak a fejlesztők a Wii-ben és meg is válaszolhatjuk azon nyomban, hiszen a képlet pofon egyszerű. Wii-re fejleszteni olcsó, nem időigényes ezáltal roppantul kifizetődő, nem mellesleg a jelen generációban a Nintendo forradalmából kelt el a legnagyobb példányszám. Ha valaki a legszélesebb felhasználói bázishoz szeretne eljutni termékeivel, akkor a PlayStation 2 után csakis a Nintendo Wii jöhet szóba ebben a szegmensben.

Az Activision Wee 1st Label-je kizárólag a japán konzolóriás gépezetére kíván játékokat publikálni, továbbá hozzátették, arra számítanak, hogy a vezető platformá küzd fel magát a Wii idén karácsonyig a térségben. Már sok helyütt most is a legsikeresebb platform ebben a generációban és a folyamat megállíthatatlannak látszik.

A Nintendo elhivatottak tovább örvendezhetnek, mert egyre több és több óriás vállalat támogatja szeretett masinájukat és ez még várhatóan tovább fog bővülni a jövőben, például az Electronic Arts féle All-Play-jel, amely az amerikai mammut sportjátékait hivatott Nintendo Wii-re átszabni, optimalizálni. Ez egy újabb sikersztori, ahogy annakidején például a PlayStation is volt. Most a Nintendo szülöttén a világ szeme.

Máris van három bejelentett játékuk a Label neve alatt, amelyek a következők: Little League World Series 2008, Rapala Fishing Frenzy, Dancing with the Stars: Get Your Dance On. További bejelentések valószínűek a közelgő E3-on, maradjatok frissek, tartsatok velünk.
3 hozzászólás

marco

17 éve, 1 hónapja és 21 napja

Én azért mégis gondolkodom egy ilyen dologban. Amikor barátok jönnek ésjátszanának,pl a ps3 betanítása 3 óra nekik.mosolygó smiley Ezt meg odanyomod neki, oszt jáccá!

Mellesleg a Wario Land nekem nagyon bejön, ezzel lehet hogy rávesznek tényleg egy saját Wii-re...

válasz erre

FutuRetrO

17 éve, 1 hónapja és 22 napja

Nem vagyok én ennyire irónikus fajzat. röhögő smiley Valami csoda csak van benne, ha viszik, mint a részegembert! menő smiley Nem veszünk egyet? röhögő smiley Hátha kijön rá valami régi SEGA-s kedvencünk. röhögő smiley Bár a Samba De Amigo és a Nights máris vonzóak számomra. mosolygó smiley Nem beszélve a Wario Land: Shake It!-ről. mosolygó smiley Ezek jó kis anyagok. mosolygó smiley

válasz erre

Ryo san

17 éve, 1 hónapja és 22 napja

Ez a "csodahardver" beszólás nagy voltmosolygó smiley Azóta is röhögök...

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja