Az Acer piacra dobta az új Veriton Z280G egybeépített PC-jét

2009. augusztus 26.
2.4361
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A patinás hírnevű Acer a napokban bejelentette, hogy újabb taggal bővítette ki az egybeépített számítógépei termékpalettáját.
Advertisement

A frissen bemutatott újdonság Acer Veriton Z280G típusjelzéssel lett ellátva, a külső megjelenése pedig követi az eddig megszokott kialakítást, vagyis a monitor tartalmazza a számítógép komplett konfigurációját. A gép mindössze 484 X 380,9 X 54,6mm-es méretekkel büszkélkedhet, így az elhelyezése sem jelenthet különösebb akadályt.

Az új Acer Veriton Z280G egy 18,5 inches szélesvásznú kijelző köré épül, ami az 1366 X 768-as maximális felbontást képes kezelni. A számítógép belsejében a netbookokból már jól ismert alkatrészek találhatóak, vagyis a PC az Intel 945GSE chipkészlettel, és az Intel 1,6GHz-es Atom N270-es központi feldolgozójával van felvértezve, a DDR2-es memóriarendszere pedig 2GB RAM-al van feltöltve. A képi megjelenítésért az integrált Intel Graphics Media Accelerator 950-es grafikus processzor felel, az adatok tárolásáról pedig egy 160GB-os hagyományos merevlemez, és egy DVD Super Multi optikai meghajtó gondoskodik. A hálózati rendszert egy beépített Gigabit LAN vezérlő és egy 802.11b/g szabványú WiFi modul alkotja. A külső részen található egy több formátumot kezelő kártyaolvasó (MS, MS PRO, MMC, SD), egy PS/2 billentyűzet és egy egér, öt USB 2.0, egy RJ-45 LAN, és az audiorendszer csatlakozói. A gépet egy előtelepített Microsoft Windows XP Professional operációs rendszerrel, valamint egy billentyűzet és egér párossal szállítja a gyártó. Az Acer Veriton Z280G már megtalálható a külföldi üzletek kínálatában 499$ körüli áron.
Advertisement
1 hozzászólás

richie8

8 éve, 2 hónapja és 22 napja

Még mindig nem jönnek be az AiO PC-k, noha igen kevés hely kell neki a szobában. Hardverekből egy általános netbook-ét kapjuk, de aki hardcore játszani akar, annak nem ajánlom

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja