Az Acer bejelentette legújabb nettop PC-jét

2009. október 17.
2.1251
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A kiváló számítógép rendszereiről ismert Acer a napokban hivatalosan is bejelentette, hogy újabb taggal gazdagodott a nettop számítógépei termékpalettája.

Az újonnan bemutatott mini PC Acer AspireRevo R3610-U9012 típusjelzéssel fog megjelenni a boltok polcain, és a korábbi modellekhez hasonlóan mindössze 180 X 180 X 30mm-es méretekkel büszkélkedhet, így az elhelyezése sem jelenthet komolyabb problémát. Az újdonság már az nVidia ION chipkészlete köré épül, és az Intel Atom processzorával van felszerelve.

A borítás alatt található nVidia MCP79 (ION) chipkészlet mellé a fent említett Intel központi feldolgozó kétmagos 1,6GHz-es Atom 330-as változata lett beépítve, amit egy 2GB RAM-al feltöltött DDR2 memóriarendszerrel társítottak. A képi megjelenítésért az integrált nVidia GeForce 9400M grafikus processzor felel, ami már rendelkezik teljes körű DirectX 10 támogatással is, de a kínálatából természetesen nem hiányzik az nVidia CUDA technológia sem. Az adatok tárolásáról egy 160GB-os hagyományos merevlemez gondoskodik, a különféle hálózatok elérését pedig egy Gigabit Ethernet vezérlő és egy 802.11b/g/n rendszerű WiFi modul biztosítja. A külső részen található egy több formátumot kezelő kártyaolvasó, egy D-Sub VGA és egy HDMI, hat USB 2.0, egy RJ-45 LAN, valamint az audiorendszer csatlakozói. Az új nettop számítógépet egy előtelepített Microsoft Windows 7 Home Premium operációs rendszerrel, valamint egy billentyűzet és egér párossal szállítja a cég. Az Acer AspireRevo R3610-U9012 már megtalálható a nagyobb külföldi webáruházak kínálatában 330$ körüli áron.
3 hozzászólás

skyman

15 éve, 9 hónapja és 4 napja

Szerintem se olyan rossz darab, jól összerakták.Nekem pl tök jol jönne netezésre a koleszba.Jah és Tibit, Én a kaját sajnálnál visszatenni rákacsintó smiley

válasz erre

Tibit

15 éve, 9 hónapja és 5 napja

Ez de low, legszívesebben lehánynám. mosolygó smiley Látom nem egyeznek a vélemények...nyelvnyújtó smiley

válasz erre

Protozoli

15 éve, 9 hónapja és 5 napja

Pofás kis darabmosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja