Az Acer bejelentette legújabb Aspire 5738DG 3D laptopját

2009. október 22.
3.0041
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Az elsőrangú számítógép rendszereiről ismert Acer a napokban bejelentette, hogy újabb taggal bővítette ki a hordozható gépeinek termékkínálatát.

Az újonnan bemutatott notebook Acer Aspire 5738DG 3D típusjelzéssel fog felbukkanni az üzletek kínálatában, és különlegessége, hogy már teljes körű 3D-s élményt kínál a felhasználónak, ugyanis már fel van vértezve az új TriDef 3D rendszerrel is. A TriDef 3D technológia a térhatásos megjelenítésen kívül lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy egyetlen kattintással bármikor váltson 2D-s és 3D-s üzemmód között.

Az új laptop egy 15,6 inches szélesvásznú CineCrystal HD kijelzővel van építve, ami az 1366 X 768-as natív felbontást képes kezelni, a keretében pedig a már megszokott webkamera kapott helyet. Az alapmodell borítása alatt az Intel 2,2GHz-es Core 2 Duo T6600-as központi feldolgozója található, amit egy 4GB RAM-al feltöltött memóriarendszerrel társítottak. A képi megjelenítésért az 512MB videomemóriával rendelkező ATI Mobility Radeon HD 4570-es grafikus gyorsító felel, az adatok tárolásáról pedig egy 320GB-os hagyományos merevlemez és egy DVD +/-RW optikai meghajtó gondoskodik. A konfigurációból természetesen nem hiányzik az integrált Gigabit Ethernet vezérlő és a WiFi modul sem. Az új Acer Aspire 5738DG 3D-ről több technikai információt nem közölt a gyártó, annyit mindenesetre elárult, hogy az újdonság szállítása még ezen a héten megkezdődik, a boltok polcain pedig 780$-os indulóáron fog megjelenni.

Az Acer bejelentette legújabb Aspire 5738DG 3D laptopját - 2. kép

2 hozzászólás

Vendég

15 éve, 8 hónapja és 4 napja

Kegyetlen jó sztem, jó lenne ha ezt a zseniális funkciót mondjuk egy erősebb processzorú gépbe is átültetnék!
Vagy esetleg más laptopgyártók is alkalmaznák... (HP, ASUS)

válasz erre

Lac

15 éve, 8 hónapja és 7 napja

Ugyan elképzelni nem tudom ezt a 3D-s élményt, de elég baráti ára van a gépnek... mondjuk az Acer mostanában rendesen lecsípett az áraibólröhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja