Az Xbox One-on is elérhető lesz a SkyDrive

2013. november 12.
1.4011
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
IAppearMissing profilja, adatai
IAppearMissing
A Microsoft a minap bejelentette, hogy Xbox One-ra is elérhetővé válik a cég felhő alapú fájlmegosztó rendszere, amely fényképek és videofelvételek publikálását teszi lehetővé a következő generációs konzolon.

A SkyDrive szolgáltatásai természetesen jóval túlmutatnak a családi fotók és videók megosztásánál, az Xbox One viszont nem teszi lehetővé az összes funkció kihasználását.

Az Xbox One-on kizárólag videó- és képállományok feltöltésére, valamint megosztására lesz lehetőség, ezeket a tartalmakat viszont szabadon testre szabhatják, szerkeszthetik és rendezhetik a feltöltők. A SkyDrive konzolos változata is teljesen ingyenes lesz, és várhatóan 7GB tárhelyet biztosít minden felhasználó számára.
5 hozzászólás

totyak

6 éve, 9 hónapja és 24 napja

Gyakorlatilag itt lehet majd tárolni a screenshot-okat, meg a felvett videókat, ha jól sejtem. Nem igazán látom ennek a funkciónak értelmét, én pl. sosem veszek fel játékból semmit.

válasz erre

fantis6

6 éve, 9 hónapja és 24 napja

ez szinte egyértelmű volt h lesz

válasz erre

kpal

6 éve, 9 hónapja és 24 napja

Ez alapdolog .

válasz erre

juhaszandor

6 éve, 9 hónapja és 25 napja

Hát az a 7GB kelleni fog, de gondolom alapértelmezett alkalmazás lesz a videómegosztásnál.

válasz erre

Ravor

6 éve, 9 hónapja és 25 napja

Hát az a 7GB nem valami sok azért, főleg ha videókat akarnak feltölteni Képeknél még elmegy, oda tökéletes. De ha már videó feltölteni akarnak érdemesebb lett volna azt YouTube-osan megoldani.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Marduk profilja