Az XBLA-es Alan Wake "ténylegesen" az Alan Wake 2 - állítja Geoff Keighley

2011. december 05.
1.7781
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Amióta tisztában vagyunk vele, hogy az új Alan Wake-ben valójában egy Xbox LIVE Arcade-es címet tisztelhetünk, azóta valahogy ott munkál bennünk az a sztereotíp gondolat, hogy ebből talán mégsem lesz egy "teljesértékű" Alan Wake.

A VGA főnöke, egyben a GameTrailers TV házigazdája azonban igyekszik minden kétségünket szerteoszlatni: ő a látottak alapján úgy véli, a Microsoft ezúttal sem adott alább, és itt "ténylegesen" egy Alan Wake 2-ről van szó.

"Láttam a játékot, láttam az általunk közvetített trailert, és ugyan egy letölthető játék lesz, de nem kicsi" - mondta Geoff Keighley. - "Szerintem ténylegesen egy Alan Wake 2-t látsz, amikor ránézel és arra, amit csinálnak vele. Rendkívül ambíciózus, gyönyörű technológia és úgy gondolom, az embereket valóban nagyon felcsigázza majd."

Legjobb tudomásunk szerint az Alan Wake a legutóbbi pletykákban is az "Alan Wake's Night Springs" címet mondta magáénak, ami ugyebár a játékból ismert TV-sorozat címe. Alan Wake 2, vagy Alan Wake's Night Springs? A kettő mindenképp kizárja egymást? Kíváncsian várjuk a fejleményeket... Addig is bánjunk csínján a Keighley úréhoz hasonló kijelentésekkel.
Alan Wake-ben valójában egy Xbox LIVE Arcade-es címet tisztelhetünk, azóta valahogy ott munkál bennünk az a sztereotíp gondolat, hogy ebből talán mégsem lesz egy "teljesértékű" Alan Wake.'>
4 hozzászólás

sematyi

13 éve, 5 hónapja és 9 napja

Az AW nekem nagyon bejött! Remélem lesz ez is legalább olyan jó!

válasz erre

Braddock

13 éve, 5 hónapja és 9 napja

Tökmindegy mi lesz a címe csak jó legyen!

válasz erre

Vendég

13 éve, 5 hónapja és 10 napja

ha ez igaz akkor az nagyon cink

válasz erre

Vendég

13 éve, 5 hónapja és 10 napja

Szerintem igazat mond... Nagy játék lesz mondhatom...wtf smiley

válasz erre
Alan Wake
1.890 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja