Az Unreal Engine 4 teljesít szolgálatot a Street Fighter V alatt

2014. december 19.
1.4591
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Már a korábbi bejelentés, illetve az első gameplay videók során alaposan rácsodálkoztunk arra, hogy milyen elképesztő kinézettel rendelkezik a Street Fighter V, ami a legfrissebb hírek szerint nem volt véletlen.

A Capcom és az Epic Games ugyanis bejelentették, hogy a PC-re és PS4-re érkező alkotás küllemét az Unreal Engine 4 grafikus motor biztosítja majd, ezáltal a rajongók igazi újgenerációs kinézetre számíthatnak tőle.

A két csapat természetesen az ilyenkor szokásos nagy szavakat hangoztatta a hivatalos bejelentés során, azonban minket a PR helyett csak a lényeg érdekel: a Street Fighter V külleme biztosan nagyon rendben lesz.
Street Fighter V, ami a legfrissebb hírek szerint nem volt véletlen.'>
3 hozzászólás

totyak

10 éve, 1 hónapja és 21 napja

Én pl. alaposan rácsodálkoztam arra, hogy milyen elképesztő kinézettel rendelkezik a Street FIghter V. Pontosabban, hogy milyen elképesztően semmi nem változott a IV óta menő smiley

válasz erre

kpal

10 éve, 1 hónapja és 21 napja

Multi kell menő smiley

válasz erre

sarakrael

10 éve, 1 hónapja és 21 napja

Nekem nem az a tapasztalatom, hogy elcsodálkozunk rajta, hogy milyen elképesztő a látvány. Az előző hírek alatt inkább olyan kommentek vannak, hogy ez szinte pont ugyanúgy néz ki mint a négy.

válasz erre
Street Fighter V
7.700 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja