Az új Samsung Galaxy Player közösségi klippel érkezik

2012. május 11.
1.6621
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A Samsung a tegnapi napon bejelentette, hogy már Magyarországra is megérkezett a vállalat legújabb, 4,2 hüvelyk képátmérőjű hordozható multimédiás eszköze, a Galaxy Player.

Az 1 GHz-es processzorral, Google Android 2.3 operációs rendszerrel, 2 megapixeles kamerával felszerelt készülék a szórakoztatást helyezi a középpontba, a Samsung SoundAlive technológiája a páratlan hangzást szolgálja, míg a beépített giroszkóp a játékélményt fokozza.

A Samsung a készülék bevezetésével közösségi videoklip-forgatásra ösztönzi a fiatalokat, akik bekerülhetnek a Compact Disco legújabb videoklipjébe. Az Eurovíziós Dalfesztiválon hazánkat képviselő Compact Disco 'Leave It Up To Me' című számához - rendhagyó módon - közösségi klipet készít a Samsung támogatásával. A történet főszereplői ezúttal nem az együttes tagjai, hanem a rajongók lesznek, akik közül a legszerencsésebb egy Samsung Galaxy Player 4.2-t vihet haza. A YouClipbe bárki bekerülhet, aki a Samsung Facebook oldalán elkészíti, vagy feltölti a már leforgatott anyagát a dal általa kiválasztott részletéhez 2012. május 14. és június 3. között. A végeredményt elsőként a Compact Disco június 7-i klipbemutató nagykoncertjén láthatja a közönség.

Aki ekkorra már beruház egy Samsung Galaxy Player 4.2-re az Extreme Digitalnál (ahol a mai naptól kapható a készülék), a lejátszó mellé VIP-belépőt kap, és a VIP szekcióból élvezheti majd a premiert.

Az új Samsung Galaxy Player közösségi klippel érkezik - 2. kép

3 hozzászólás

MrBuldika

12 éve, 10 hónapja és 27 napja

RED írta:
Ez csak egy multimédiás kütyü, meg aztán az ekkora méretű lencséhez ez a 2 mega még lefogadható, egy high képhez úgy sem engednek át elég fényt. mosolygó smiley
Mondjuk aki fényképezni akar telóval úgyse ilyet venne.

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

12 éve, 10 hónapja és 27 napja

[Tiltott felhasználó!]

MrBuldika

12 éve, 10 hónapja és 27 napja

Csak 2 megapixeles kamera, nem kevés az egy kicsit????

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja