Az új Mass Effect nem hagyja figyelmen kívül a trilógiát!

2014. június 11.
1.6361
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Noha az EA E3-as konferenciáján szóba került néhány pillanat erejéig az új Mass Effect, túl sok részlet még nem igazán derült ki a Bioware legújabb szerepjátékáról.

Aaron Flynn, avagy a csapat egyik vezére azonban a GameTrailers munkatársainak adott interjú során ezen szeretett volna változtatni, így az újságíróknak megerősítette, hogy bár egészen más lesz, de azért természetesen az új Mass Effect sem hagyja majd figyelmen kívül a trilógiát, sőt valahogyan kapcsolódik is hozzá.

Konkrétumok természetesen továbbra sem kerültek szóba, de Flynn néhány visszatérő fajról már beszélt, így például a kroganok biztosan helyet kapnak benne, de hogy ismert karakterek vagy helyszínek is visszatérhetnek-e, arról egyelőre nem hallottunk.
4 hozzászólás

Azer11

10 éve, 8 hónapja és 15 napja

Remélem lesz benne egy maszkos csávó, akit egy véletlen megjegyzésben Commander-nek mondanak, és egymillió fan Shepard re következtethet röhögő smiley

válasz erre

fantis6

10 éve, 8 hónapja és 15 napja

hiba is lenne ha nem mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

10 éve, 8 hónapja és 15 napja

Csak így van esélye a játéknak sikerre. Nekem amúgy is visszás kicsit hogy egyáltalán lesz. Ezt trilógiának kellett volna hagyni. Úgy volt jó.

válasz erre

totyak

10 éve, 8 hónapja és 15 napja

Naná, hogy lesznek ismerős helyek, meg emberek, hülyék lennének kihagyni.

válasz erre
 
Minden hír, videó és cikk
E3 2014
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja