Az új iPad bebizonyítja: A Wii U nem is olyan "nagy kunszt"

2011. augusztus 30.
2.1531
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
A Nintendo egy percig sem palástolja: vérmes reményeket fűz HD-s játékkonzoljához, ami nem is csoda, a Wii U ugyanis néhány tekintetben valóban megreformálhatja az iparágat - mi több, talán az átfogó "home entertainment" intézményébe is belepiszkálna, mint mondjuk a TV-zés.

Csakhogy nagyon úgy tűnik, a Wii U nem egyedüli induló lesz ebben a versenyszámban, mivel időközben az Apple is a táblához fáradt, hogy megvillantsa saját kütyüjének néhány báját, amely a lent látható videó alapján is bőven elég ahhoz, hogy a Nintendo az ajkába harapjon.

A nagypályás Apple masinéria-armadájában egy újabb innovatív jelenség ütötte fel a fejét, ez pedig nem más, mint a találó nevű AirPlay. Az iOS kínálatát szélesítő iPad kezünkre játsza ama isteni erőt, melynek hála videót, zenét és képet streamelhetünk az említett eszközről egyenesen az Apple TV-nkre, ami természetesen 720p-s felbontásban, patyolattiszta hangminőségben adja nekünk vissza az átvitt tartalmakat.

Ez persze korántsem minden, hiszen még egy szót sem ejtettünk arról a bizonyos AirPlay Mirror eljárásról, melynek a lenti videó is tárgyát képezi. Ez az opció lehetővé teszi, hogy a tartalmak éppúgy jelenjenek meg Apple TV-nken, mint a mi becses iPad 2-esünkön, "tükör módjára", miként azt a neve is sugallja.

Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.


Az AirPlay üzenete tehát roppant egyértelmű: "A Wii U lehúzhatja magát a klotyón, mert a miénk sokkal menőbb". A figyelemreméltó jelenség persze a többi konzolnak sem hagy nyugodt álmokat...
4 hozzászólás

totyak

9 éve, 2 napja

Nem igazán értem, hogy mi az alapja a Wii U és az iPad összehasonlításának. Az iPad (meg úgy összességében a tábla gépek) számomra kevésbé értékesek. Inkább választanék egy normális netbook-ot, az használható is valamire. A Wii U meg egy játékkonzol. Erre lett tervezve, erre fogják használni. Az Apple már megint pozitívabb színben akarja feltüntetni magát, mint amilyen.

válasz erre

marco

9 éve, 2 napja

Háttttőőőőő igen, a Wii U "kicsit" azért más, némileg interaktívabb lesz, de valóban nem rossz ez sem. De ez nem Wii U, kedves Apple, teperni kell odáig még egy kicsit...

válasz erre

Vendég

9 éve, 2 napja

nekem is még mindig a ps3 nyerő most készülök venni egyet

válasz erre

Braddock

9 éve, 3 napja

Am,úgy sem tetszett a nintendo szóval ez nem nagy kunszt!

válasz erre

 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Marduk profiljaWickedSick profiljagery1113 profilja