Az új Halo trilógia már az "Xbox 720"-on jelenne meg?

2011. június 14.
2.6601
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
A Microsoft múlt héten kerített sort a Halo franchise negyedik részének bemutatására az E3 falai közt, és nem csináltak nagy titkot abból, hogy a cím óriásit fog durranni, miként abból sem, hogy ez jelenti "az új Xbox 360-as trilógia hajnalát" - ám a jelen információk tükrében a Halo 4 2012-es Xbox 360-ra való megjelenése semmi esetre sem zárja ki a trilógia többi részének debütálását az új konzolon...

A kérdést, hogy valamennyi epizód a Microsoft jelenlegi konzolján érik-e majd be, Phil Spencer, az MS Games Studios alelnöke egy "no comment"-tel hárította.

Ez esetünkben meglehetősen ígéretesnek hangzik, s ezzel Phil talán többet mondott, mint amire számítottunk. A reménykedést legalábbis egyelőre nem bünteti a törvény.

Phil a továbbiakban a Halo 4 játék motorjáról is ejtett néhány szót:

"A Halo kódbázisával indítottunk, szóval ez nem valami olyan, amit az elejéről kezdtünk újra... A technológia alapja nem 100 százalékban új, de a 343 [fejlesztők] tonnányi munkát ölt bele."

Akárhogy is, a jövőre megjelenő Halo 4 továbbra is az Xbox 360 játékok skáláját szélesbíti majd, az pedig már más kérdés, hogy mi lesz a többi résszel... Vajon Master Chief ötödik kalandja már az új Microsoft konzolon? Azon, amit manapság divatos Xbox 720-nak hívni?

Ti mit gondoltok?
5 hozzászólás

Vendég

9 éve, 7 hónapja és 18 napja

Lesz. Lesz még minimum 2 ,úgyhogy ne csüggedj . És mindez a 360-on. (HALO)

válasz erre

Vendég

9 éve, 7 hónapja és 18 napja

Lesz. Lesz még minimum 2 ,úgyhogy ne csüggedj . És mindez a 361-on.

válasz erre

totyak

9 éve, 10 hónapja és 6 napja

De nem szeretem, hogy mindenki elkönyvelte a a következő boxot Xbox 720-nak. Fel is szólalok ellene mindig. Aztán, ha tényleg az lesz a neve, akkor majd bocsánatét esedezem.

válasz erre

Vendég

9 éve, 10 hónapja és 6 napja

én is úgy tudom

válasz erre

Vendég

9 éve, 10 hónapja és 7 napja

Imádom a Halo-t! De nem úgy volt hogy már nem lesz több rész?

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljatotyak profiljarDAVE profiljamarco profiljaGzoll profiljaMarduk profilja1000feri profiljagery1113 profilja