Az Ouya tulajdonosok 23 százaléka vásárolt eddig játékot

2013. július 26.
1.7181
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
darkomen profilja, adatai
darkomen
Nemrégiben már olvashattunk a fejlesztők véleményéről az Ouya eladások kapcsán és most Julie Uhrman az Ouya cég vezetője beszélt a dolgokról.

A The Verge magazinnak adott interjúban elmondta, hogy az Ouya tulajdonosok 23%-a vásárolt eddig valamilyen játékot.

Elmondása szerint ez nem annyira rossz, tekintve azt, hogy a konzol mindössze egy hónapja érhető el a felhasználók számára és a fejlesztők is csak 6 hónapja férhettek hozzá először.

Az eladások mértékét az is befolyásolja, hogy az Ouya-n minden játékhoz elérhető egy Trial verzió, tehát vásárlás előtt kipróbálhatóak, így a felhasználók megbizonyosodhatnak arról, hogy érdemes-e költeni a játékra.

Egy korábbi felmérés során kiderült, hogy azok a játékok fogynak a legnagyobb mértékben amelyekhez nem érkezik demó, hanem csak trailer-t kap. Ez igaz, ám a kiadók pont erre hajtanak, hiszen ha lenne demó, akkor a játékosok rájönnének, hogy nem érdemes költeni a játékra és az nem lenne jó üzletstratégia a cég részéről.
fejlesztők véleményéről az Ouya eladások kapcsán és most Julie Uhrman az Ouya cég vezetője beszélt a dolgokról.'>
6 hozzászólás

juhaszandor

11 éve, 5 hónapja és 4 napja

Ez a 23 iszonyat kevés. Gondolom nincs feltörve meg ilyenek. Így nem értem, hogy miért nem vesznek rá játékokat. Persze ilyen rövid időnél talán még érthető, de csak akkor, ha érkezett valami ingyenes hozzá.

válasz erre

AngryKnight

11 éve, 7 hónapja és 6 napja

az a 23% szerintem jó röhögő smiley

válasz erre

richie8

11 éve, 7 hónapja és 6 napja

"azok a játékok fogynak a legnagyobb mértékben amelyekhez nem érkezik demó, hanem csak trailer-t kap. Ez igaz, ám a kiadók pont erre hajtanak, hiszen ha lenne demó, akkor a játékosok rájönnének, hogy nem érdemes költeni a játékra..."

Akkor a játékosok rájönnének, hogy hoppá, ez egy **ar és nem is érdekel engem, nem fogom megvenni. Így viszont nem látja a játékot "belülről", megveszi, és aztán derül ki, hogy mennyire rossz, miután elköltötte rá a pénzét. Ezaz, ez ám az üzletpolitika... Mondjuk a kiadók részéről ez biztos jól van így.

1 hónap alatt a 23% viszont bíztató eredmény.

válasz erre

rDAVE

11 éve, 7 hónapja és 6 napja

És kb hány vásárlóról van itt szó?

válasz erre

totyak

11 éve, 7 hónapja és 7 napja

Előbb-utóbb úgy is vásárolni fog, aki vesz egy ilyen gépet, másképp minek vette volna. HA csak nem lehet valahogy warez játékokkal becsapni. Köztudott, hogy az android telefonokra gond nélkül felmennek a letöltött játékok.

válasz erre

teglasdavid

11 éve, 7 hónapja és 7 napja

Na ez már jó ötlet !! Ki próbálhatod mi előtt meg veszed és 1 hónap alatt 23% !! Grat !! röhögő smiley

válasz erre
 

kapcsolódó hírek, cikkek

2014-ben jön az Ouya 2.0

2014-ben jön az Ouya 2.0

legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja