Az otthoni szórakoztatásban is erősít a Samsung

2014. január 02.
2.7611
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A Samsung feliratot nagyon sok terméken láthattuk már az évek során, a gyártó portfóliója pedig egyre csak bővül az újabb termékcsaládok megjelenésével, ám szerencsére a korábbi családokra is maradt elég kapacitásuk.
 

Ilyen termékcsalád például a házimozi rendszerek és a Hi-Fi berendezések családja, melyekben szintén tud innovatív dolgokat mutatni a technológiai óriás.

A CES 2014 alkalmával számos ilyen termék is bemutatkozik majd a népszerű termékcsaládok mellett, így nem mehetünk el szó nélkül mellettük. Bemutatkozik például a HT-H7730WM néven érkező házimozi rendszer, mely modern kialakítást, Blu-ray lejátszót és UHD (4K) támogatást is kapott. A 6.1-es rendszer ráadásul 9.1-es hangzást tud produkálni az új DTS Neo: Fusion II codec segítségével.

Újabb tagot kap majd a Giga Sound család is, hiszen az MX-HS8500 személyében egy igazi nagyágyút köszönthetünk majd. A könnyebb mozgatást segítő kerekekkel ellátott rendszer 2500W-os teljesítményével a házibulik központi eleme lehet, ráadásul 15 különböző fényeffekttel is el van látva a jobb hangulatteremtés érdekében. A vezeték nélküli technológia segítségével pedig a kompatibilis televíziók hangját is képes átvenni.

Az említett két terméken kívül érkeznek még különböző vezeték-nélküli technológiával felszerelt hangeszközök, melyek a televíziózás élményét hivatottak javítani. A CES 2014-en tehát a modern termékek mellett, több klasszikus témát is találhatunk majd.
3 hozzászólás

totyak

8 éve, 5 hónapja és 25 napja

2500W-tal akkorát szól, hogy lefújja a bulákról a szoknyát (by Italian Job)

válasz erre

Vendég

8 éve, 5 hónapja és 25 napja

CES re kivancsi vagyok en is. Biztos sok ujdonsag jon amire majd 10 evet kell utana varnunk

válasz erre

kpal

8 éve, 5 hónapja és 25 napja

DTS Neo: Fusion II jonak latszik élőben meghallgatnán .

Az 2500W kicsit sok

CES-T várom nagyon

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt