Az Origin PC bemutatta új EON17 laptopját

2010. szeptember 29.
1.7641
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A komplett számítógép konfigurációkra szakosodott Origin PC a napokban bejelentette, hogy újabb taggal gazdagodott a hordozható gépeinek termékpalettája.

A frissen beharangozott újdonság a gyártó játékos felhasználókat célzó EON szériájának legfiatalabb tagja, az üzletek kínálatában pedig Origin PC EON17 típusjelzéssel fog felbukkanni. Az új notebook meglehetősen tekintélyes fizikai paraméterekkel büszkélkedhet, ugyanis 419 X 286 X 56-60,7 milliméteres méretekkel rendelkezik, ami mellé 5,48 kilogrammos tömeg párosul.

A rendszer egy 17,3 inches szélesvásznú kijelzővel van felszerelve, ami már teljes pompájában képes megjeleníteni a HD videotartalmakat is, ugyanis az 1920 X 1080-as natív felbontással rendelkezik. A képernyő keretéből természetesen nem hiányzik a ma már alapfelszereltségnek tekinthető webkamera, valamint a mikrofon sem. Az Origin PC EON17-hez a gyártó az Intel csúcskategóriás asztali Core i7-es központi feldolgozóit kínálja, amik közül a leggyengébb modellt a négymagos 2,66GHz-es Core i7 920, míg a legerősebbet a hatmagos 3,33GHz-es Core i7 980X Extreme Edition képviseli. A laptop DDR3-as memóriarendszere maximális kiépítésben 24GB 1333MHz-es RAM-ot tartalmaz, a képi megjelenítésért pedig az nVidia 2GB-os GeForce GTX 480M diszkrét grafikus gyorsítója felel, amiből a rendszer akár két darabot is tartalmazhat nVidia SLI konfigurációba kapcsolva.

Az adattárolók választékában hagyományos merevlemezek 1TB-os, míg szilárdtest meghajtók 512GB-os tárolókapacitásig képviseltetik magukat, optikai meghajtónak pedig egy DVD Super Multi vagy egy DVD Super Multi /Blu-ray egység kerülhet beépítésre. A különféle hálózatokhoz való kapcsolódást egy Gigabit Ethernet vezérlő, egy 802.11a/b/g/n rendszerű WiFi modul, egy modem, és egy Bluetooth 2.1 + EDR adapter garantálja. A noteszgép külső részén található egy ExpressCard 54 slot, egy több formátum kezelésére alkalmas kártyaolvasó, egy DVI-I és egy HDMI kimenet, egy CATV és egy HDMI bemenet, három darab USB 2.0, két darab legújabb generációs USB 3.0, egy eSATA, egy RJ-45 LAN, egy 1394b FireWire, egy SPDIF, valamint az integrált audiorendszer csatlakozói.

A laptopot a Microsoft előtelepített Windows 7 operációs rendszerének Home Premium, Professional vagy Ultimate változatával (csak 64bit-es rendszerek), és egy Lithium-Ion akkumulátorral szállítja a cég, de az üzemidejéről sajnos nem közöltek információt. Az új Origin PC EON17 már megrendelhető a gyártó honlapjáról 2499$-os indulóáron.
1 hozzászólás

totyak

14 éve, 8 hónapja és 19 napja

Méregdrága, de jó cucc. Ha milliomos lennék, akkor biztos ilyesmit vennék.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Gnoresz profiljaBotyi profiljaKisember001 profiljaKisember001 profiljamarco profilja