Az Origin PC bejelentette új EON17-SLX gamer laptopját

2012. augusztus 22.
2.1411
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Az Origin PC a tegnapi nap folyamán bejelentette, hogy újabb taggal bővítette ki hordozható gépeinek termékpalettáját.

A most bemutatkozó notebook a játékos felhasználókat célzó EON széria legfiatalabb tagja, a boltok polcaira pedig Origin PC EON17-SLX típusjelzéssel fog megérkezni. Az új laptop igencsak tekintélyes fizikai paraméterekkel büszkélkedhet, ugyanis 419 X 287 X 50,8 milliméteres méretekkel rendelkezik, amely mellé 3,9 kilogrammos tömeg párosul. A rendszer egy 17,3 inches szélesvásznú, LED-es háttérvilágítású kijelzővel van felszerelve, amit az 1920 X 1080-as natív felbontás jellemez.

A képernyő keretéből természetesen nem hiányzik a már alapfelszereltségnek számító webkamera 2,0M pixeles változata, valamint a mikrofon sem. Az EON17-SLX-hez a gyártó hatféle Intel központi feldolgozót kínál, amik közül a leggyengébbet a 2,60 GHz-es Core i5 3320M, a legerősebbet pedig a 4,5 GHz-ig túlhajtott Intel Extreme Edition Core i7-3920XM képviseli. A noteszgép DDR3-as memóriarendszere maximális kiépítésben 32 GB 1333MHz-es RAM-ot tartalmazhat.

A kijelző meghajtásáról az Advanced Micro Devices 2 GB-os Radeon HD 7970M, vagy az nVidia 4 GB-os GeForce GTX 680M diszkrét grafikus gyorsítója gondoskodhat, de igény esetén ezekből a konfiguráció akár két darabot is tartalmazhat nVidia SLI, vagy AMD CrossFireX rendszerbe kapcsolva. Adattárolók kínálatában hagyományos merevlemezek 320 GB-tól 1 TB-os, míg szilárdtest-meghajtók 60 GB-tól 512 GB-os tárolókapacitásig képviseltetik magukat, optikai meghajtónak pedig egy DVD +/-RW megoldás került beépítésre, de az opciók között szerepel a Blu-ray író is.

A laptop hálózati rendszerét egy 802.11a/b/g/n szabványokat ismerő WiFi modul, egy Gigabit Ethernet kontroller és egy Bluetooth adapter alkotja. A külső részen található egy kártyaolvasó, viszont a portok pontos kiosztásáról a gyártó nem közölt részleteket, annyit mindenesetre már biztosra vehetünk, hogy a kínálatban jelen van a nagy adatátviteli sebességet garantáló USB 3.0 csatlakozó is.

A notebookot a Microsoft előtelepített Windows 7 operációs rendszerének 64 bites Home Premium, Professional vagy Ultimate változatával, valamint egy nyolccellás Lithium-Ion akkumulátorral szállítja a cég, ami a hivatalos adatok szerint 150 perc folyamatos üzemidőt képes biztosítani (egy videokártyával).Az új Origin PC EON17-SLX már megrendelhető a gyártó hivatalos honlapjáról 1,876 dolláros indulóáron.

Az Origin PC bejelentette új EON17-SLX gamer laptopját - 2. kép

2 hozzászólás

Vendég

8 éve, 10 hónapja és 23 napja

Nem semmi ára van, de hát egy ekkora teljesítményű hardvert meg kell fizetni...

válasz erre

csirkee

8 éve, 10 hónapja és 24 napja

gyönyörű a képernyője de nekem vhogy nem tetszik az, hogy a billentyűzet kicsinek tűnik a gépen..nagyon sok nekem a felesleges nagy terület rajta

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaMonyo profiljagery1113 profiljadarkomen profiljaGamePlay profilja